WMF Skyline Waterkoker 1,6 L
WMF Skyline Waterkoker 1,6 L
WMF Skyline Waterkoker 1,6 L
WMF Skyline Waterkoker 1,6 L

WMF Skyline Waterkoker 1,6 L

€ 79,95
Inclusief belasting

De WMF Skyline Waterkoker kan met zijn 3.000 watt, 1.6 liter inhoud en het verborgen roestvrijstalen verwarmingselement het water snel aan de kook brengen. Het deksel kan heel eenvoudig met één druk op de knop worden geopend.

Dankzij de interne waterniveau-indicator kan de benodigde waterhoeveelheid nauwkeurig worden gemeten. Daarnaast kan de basis van de waterkoker 360° draaien en is inclusief snoeropbergruimte. De droogkook- en oververhittingsbeveiliging, automatische kookstop en een dekselvergrendeling zorgen voor de gewenste veiligheid. Geniet van je hete dranken op elk gewenst moment.

De waterkoker kan makkelijk worden gestart door het knopje onder het handvat. Wanneer de gewenste temperatuur bereikt wordt, klinkt er een geluidssignaal. Wanneer je thee gezet hebt, kan deze waterkoker de thee tot 20 minuten lang warmhouden. De LED-binnenverlichting geeft de waterkoker een extra dimensie en het afneembare anti-kalkfilter zorgt ervoor dat je altijd een helder kopje thee krijgt.

Soort
Waterkoker
5060053
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.