Koffie-volautomaten van JURA staan garant voor de beste koffiekwaliteit, eenvoudige bediening en uitzonderlijk design. Met JURA geniet u met één druk op de knop van een grote verscheidenheid aan koffiespecialiteiten – altijd vers gemalen, niet uit capsules.

In onze showroom kunt u de modellenreeks van JURA bekijken, proberen en alle informatie ontvangen over de werking, bediening en het onderhoud. Ook voor accessoires, onderhoudsproducten en onderhoud aan uw apparaat bent u van harte welkom. 

De Product Recognising Grindr (P.R.G.)

Om optimaal maalgoed voor elke afzonderlijke specialiteit te garanderen hebben de ingenieurs van Jura de Product Recognising Grindr (P.R.G.) ontwikkeld. Via de elektronische besturing stelt de precisiemolen zichzelf binnen fracties van seconden individueel in op de vooraf gedefinieerde maalgraad - veel sneller dan met de hand mogelijk is. Het spectrum ervan loopt uiteen van zeer fijn voor korte klassiekers tot zeer grof voor extra lange specialiteiten.

Het melksysteem

Koffiespecialiteiten als cappuccino, latte macchiato en andere specialiteiten worden verfijnd met melk of melkschuim.De innovatieve melkpijpjes van JURA bereiden dankzij de revolutionaire technologie voor microschuim luchtig melkschuim met fijne poriën en een lang aanhoudende consistentie of verwarmen de melk gewoon tot de gewenste temperatuur.

Het Intelligent Water System (I.W.S.)

Koffie bestaat voor ruim 98% uit water. Vers, koud water is dan ook onontbeerlijk om een perfect koffieresultaat te behalen. Bij het verwarmen van water zet zich de kalk af die in het water zit. JURA biedt met de CLARIS-filterpatronen een intelligente oplossing. Het filter beschermt tegen kalkafzetting en verlengt de levensduur van uw machine. Ook wordt de koffiekwaliteit met een filter voor ieder kopje gegarandeerd.

Bezoek onze winkel

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.