Koffie-volautomaten van JURA staan garant voor de beste koffiekwaliteit, eenvoudige bediening en uitzonderlijk design. Met JURA geniet u met één druk op de knop van een grote verscheidenheid aan koffiespecialiteiten – altijd vers gemalen, niet uit capsules.

In onze showroom kunt u de modellenreeks van JURA bekijken, proberen en alle informatie ontvangen over de werking, bediening en het onderhoud. Ook voor accessoires, onderhoudsproducten en onderhoud aan uw apparaat bent u van harte welkom. 

De Aroma G3-molen

De koffiebonen worden altijd vers gemalen – dit garandeert een maximum aan aroma. Via de maalgraad kan de gewenste fijnheid van de gemalen koffie worden ingesteld. Hierdoor wordt de doorlooptijd van het water, de zogeheten extractietijd, beïnvloed. Hierbij geldt: hoe fijner de gemalen koffie, des te intenser de smaak. De snijhoeken in de maalkegels van de AromaG3-molen zijn geperfectioneerd. De ingenieurs van JURA zijn er daarbij in geslaagd de efficiëntie aanzienlijk te vergroten. Hierdoor wordt het veelzijdige natuurlijke aroma optimaal geconserveerd en wordt de duur van het maalproces met de helft gereduceerd.

Intelligent Water System (I.W.S.) met CLARIS Smart

Koffie bestaat voor 98% uit water. Zonder filtering van het water leidt kalkaanslag tot verkalking van uw apparaat. JURA biedt met de CLARIS filterpatroon een intelligente oplossing:

Het apparaat wordt beschermd tegen kalkafzettingen en heeft een langere levensduur en hoeft niet ontkalkt te worden. Een gelijkblijvende kwaliteit van water en koffie is gegarandeerd.

De revolutionaire technologie van het intelligente watersysteem (Intelligent Water System, I.W.S.) herkent automatisch of een filter geplaatst is, en dat zonder enige noodzakelijke programmering.

Intelligent Pre-Brew Aroma System (I.P.B.A.S.) en Pulse Extraction Process (P.E.P.)

I.P.B.A.S. is een voorwelsysteem waarmee koffie van iedere melange en branding een maximum aan aroma ontwikkelt. De zetgroep is hét centrale element van een koffie-volautomaat. De variabele zetgroep van JURA kan 5 tot 16 g gemalen koffie bevatten. De koffie kan zo naar de persoonlijke smaak worden ingesteld. Het impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.) zorgt ervoor dat het maximale aroma behouden blijft, zelfs bij zeer kleine koffiespecialiteiten zoals espresso of ristretto. Het water wordt in korte impulsen door de gemalen koffie geperst en optimaliseert de extractietijd.

Bezoek onze winkel

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.