Welkom in onze Spectral Brand Store

Met een Spectral TV-meubel haalt u een uniek stukje design in huis, volledig ontworpen naar uw persoonlijke voorkeur. In onze showroom krijgt u een voorproefje van de mogelijkheden die Spectral te bieden heeft. Het is mogelijk om een afspraak in te plannen om bij ons langs te komen, onze medewerkers kunnen samen met u een meubel op maat ontwerpen. Ook bezorgen en installeren wij uw nieuwe aankoop en indien gewenst plaatsen we ook direct de apparatuur in het meubel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of kom langs in de winkel. 

Just by Spectral

Het vinden van een mooi dressoir en een betaalbaar tv-meubel in een design dat helemaal past bij de nieuwste smart tv en ook nog eens stijlvol blend met de rest van het interieur, is vaak al een uitdaging op zich totdat je de collectie Just by Spectral hebt gezien. Naast de verschillende soundbar tv-meubels zijn er ook bijpassende dressoirs, wandkasten en salontafels beschikbaar zodat je over voldoende opbergruimte beschikt.

Spectral Art

Wat een contrast: premium beeld boven, massief eiken onder. Voor elkaar gemaakt. Zo passend, met een ontwerp dat de kenmerken heeft van een schildersezel en zorgdraagt voor de perfecte setting in elk interieur van tv en soundbar. Niets dat stoort, want aansluitkabels worden afgedekt door de achterzijde en doorgevoerd door de achterste poot. Je thuisbioscoop tot ware kunst verheven.

Spectral Scala

Scala is een zwevend tv-meubel en kan ook op maat gemaakt worden in breedte, hoogte en diepte. Bij het ontwerpen van je eigen interieur komt een zwevend tv-meubel op maat steeds vaker op het wensenlijstje voor. In dat geval is Scala misschien wel het mooiste tv-meubel dat je zult tegenkomen. De kenmerkende greeplijst, het oneindige kleurpallet en de mogelijkheid van maatwerk op de millimeter nauwkeurig zorgt voor deze unieke en allesomvattende combinatie.

Spectral Ameno

Ameno is het eerste tv-meubel met een ruggengraat. Met indrukwekkende techniek, verschillende functies en oneindige mogelijkheden geeft dit exclusieve planningsprogramma een uniek aura bij jou thuis. Maximaal plezier in het eigen maken van je perfecte meubel. Zo gaat geraffineerd wonen tegenwoordig.

Spectral Tube

Is het brutaal om een technisch meesterwerk zoals een moderne OLED-tv of QLED-tv op een kaal stuk stalen buis te plaatsen? Nee. Het is nieuw, charmant, sexy, en het ziet er gewoon geweldig uit. Een tv-standaard met een industrieel design, gereduceerd tot het wezenlijke. Vervaardigd uit een enkel getrokken buis met een slim doordacht kabelmanagement. De kabels verdwijnen mooi uit het zicht in de smalle standpijp.

Spectral Circle

Circle. De naam zegt het al, maar daarmee alleen is het per definitie niet een uitgemaakte ronde zaak. Met de tv-vloerstandaard circle wordt televisie kijken nog flexibeler, de tv-beugel is niet alleen draaibaar maar ook in hoogte verstelbaar.
Maar het wordt allemaal nog inventiever, deze design tv-stand laat de soundbar namelijk in de richting van de televisie meedraaien. Zo ben je altijd verzekerd van optimaal geluid en kies je zelf jouw ideale soundbar voor onder de tv gemonteerd aan de Circle stand.

Spectral Air

Buitengewone materialen. Baanbrekend design. Een schitterende nieuwe modellijn die met uiterste precisie is vervaardigd. Voor het eerst is een tv-meubel niet meer een rechthoekige box maar vormgegeven in een doorlopend design dat samensmelt met de ultradunne televisies van dit moment.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking