Als u iets besteld, wilt u dit natuurlijk het liefst meteen in huis hebben. We doen dan ook onze uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij u thuis af te laten leveren. Onze winkel is gevestigd in Rijswijk zh. Wij leveren in onze regio. Voor meer informatie over onze regio kunt u contact met ons opnemen. Mocht het artikel niet op voorraad zijn nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Afhalen in de winkel

Afhalen van uw bestelling in de winkel is mogelijk tijdens openingstijden. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur. Indien uw bestelling niet voorradig is nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Levertijd voorraadartikel, voor 17.00 uur besteld

  • Nederland 1-3 werkdagen
  • Buiten Nederland in overleg

Meerdere artikelen bestellen

Wanneer u meerdere artikelen in één keer bestelt, laten wij in principe alles in één keer bij u bezorgen. De levertijd van uw complete bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd. Mocht bijvoorbeeld één artikel een langere levertijd hebben dan de andere, nemen wij contact met u op en bespreken we de mogelijkheden.

Kosten

Verzendkosten bedrag € 4,95 wanneer u een bestelbedrag tot € 50,- heeft. Boven de € 50,- wordt uw bestelling gratis verzonden of door ons bij u bezorgd. Neem voor een prijsindicatie voor verzending buiten Nederland contact met ons op.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking