Siemens was/droogset €2299,-
Siemens was/droogset €2299,-
Siemens was/droogset €2299,-
Siemens was/droogset €2299,-
Siemens was/droogset €2299,-
Siemens was/droogset €2299,-
Siemens was/droogset €2299,-
Siemens was/droogset €2299,-
Siemens was/droogset €2299,-
Siemens was/droogset €2299,-

Siemens was/droogset €2299,-

Op voorraad
€ 2.299,00
Inclusief belasting

Transformeer je was- en droogroutine met de Siemens iQ700 Was-Droog Set, bestaande uit de Siemens WG44B2A9NL Wasmachine en de Siemens WQ45B2A9NL iQ700 Warmtepompdroger. Deze apparaten zijn op elkaar afgestemd wat zorgt voor indrukwekkende prestaties samen met geavanceerde functies voor een perfecte waservaring.

Efficiënte Wassen met Siemens WG44B2A9NL iQ700 Wasmachine:
De Siemens WG44B2A9NL iQ700 wasmachine maakt wassen niet alleen eenvoudig, maar ook intelligent en snel. Dankzij i-Dos met Wasmiddelscan doseert de machine automatisch wasmiddel met maximale precisie, was na was, voor optimale reinigingsresultaten zonder verspilling. Met varioSpeed geniet je van een tot 65% sneller wasproces, terwijl het speedPack XL je uitgebreide programma-opties biedt, inclusief versnelde wastijden en de mogelijkheid om in slechts 15 minuten te wassen. De Home Connect-App geeft je de vrijheid om je wasmachine waar dan ook te bedienen, terwijl het Outdoor/Impregneren programma waterafstotend textiel beschermt.

Optimaal Drogen met Siemens WQ45B2A9NL iQ700 Warmtepompdroger:
De Siemens WQ45B2A9NL iQ700 warmtepompdroger vult je waservaring aan met geavanceerde droogfuncties. De selfCleaning condensor verwijdert pluizen automatisch, waardoor je tijd en moeite bespaart terwijl de droger optimaal presteert. Dankzij Home Connect heb je volledige controle over je droger, zelfs als je niet thuis bent, met de mogelijkheid van Remote Monitoring om de voortgang op afstand te volgen. Bedien je droger op afstand met gemak, stuur je wasmachine en droger aan vanaf je telefoon en ervaar de Voice Control-functie die reageert op jouw gesproken commando's.

Eigenschappen die Samenkomen:

  • Minder Kreukels, Minder Strijkwerk: Beide apparaten in deze set zijn uitgerust met smartFinish, waardoor strijken minder tijdrovend wordt, zodat je meer tijd hebt voor andere belangrijke zaken.

  • Energiezuinigheid: Deze set behoort tot de meest energiezuinige in hun klasse, wat niet alleen leidt tot kostenbesparingen, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Flexibiliteit in Was- en Droogopties: Met een breed scala aan was- en droogprogramma's, en aanvullende functionele opties, biedt deze set de flexibiliteit om aan al je wasbehoeften te voldoen, van delicate stoffen tot sneldrogende ladingen.

Investeer in de Siemens iQ700 Was-Droog Set en ervaar de perfecte combinatie van geavanceerde technologie en doordachte functies. Vereenvoudig je wasroutine, bespaar tijd en geniet van brandschone, droge kleding.

53
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking