Siemens was/droogset €1.949,-
Siemens was/droogset €1.949,-
Siemens was/droogset €1.949,-
  • Pakket
Siemens was/droogset €1.949,-
Siemens was/droogset €1.949,-
Siemens was/droogset €1.949,-

Siemens was/droogset €1.949,-

Op voorraad
€ 1.949,00

In plaats van € 2.038,00

Incl. BTW

Transformeer je wasroutine met de ultieme Siemens Wasdroog Set, bestaande uit de Siemens WG44G2Z9NL wasmachine en de Siemens WQ35G2C9NL warmtepompdroger. Deze perfect op elkaar afgestemde apparaten tillen je waservaring naar een hoger niveau met geavanceerde technologieën en doordachte functies. Hier is wat deze set te bieden heeft:

  • Efficiënte Wassen met Siemens WG44G2Z9NL Wasmachine: De Siemens WG44G2Z9NL wasmachine maakt wassen niet alleen eenvoudig, maar ook snel en energiezuinig. Met functies zoals VarioSpeed en SpeedPack L geniet je van tot 65% sneller wassen, ideaal voor drukke dagen. Het Outdoor/Impregneren programma beschermt waterafstotend textiel, terwijl smartFinish zorgt voor minder kreukels en dus minder strijkwerk. Dankzij het beste energielabel A draag je ook nog eens bij aan een groenere levensstijl.

  • Optimaal Drogen met Siemens iQ500 WQ35G2C9NL Warmtepompdroger: De Siemens iQ500 Warmtepompdroger is de perfecte aanvulling op je wasroutine. Met speedPack, smartFinish en selfCleaning condensor biedt deze droger niet alleen snelle en efficiënte droogresultaten, maar ook gemak en onderhoudsvrij gebruik. De energieklasse A+++ garandeert een uiterst zuinige werking, terwijl de variabele draairichting ervoor zorgt dat je kleding altijd voorzichtig wordt behandeld.

    Eigenschappen die Samenkomen:

  • Minder Kreukels, Minder Strijkwerk: Beide apparaten in deze set zijn uitgerust met smartFinish, wat betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan strijken en meer tijd hebt voor andere belangrijke zaken.

  • Energiezuinigheid: Zowel de wasmachine als de droger behoren tot de meest energiezuinige in hun klasse, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

  • Flexibiliteit in Was- en Droogopties: Met een breed scala aan was- en droogprogramma's, en aanvullende functionele opties, biedt deze set de flexibiliteit om aan al je wasbehoeften te voldoen, van delicate stoffen tot sneldrogende ladingen.

    Investeer in de Siemens Wasdroog Set en ervaar de perfecte synergie tussen geavanceerde technologie en doordachte functies. Vereenvoudig je wasroutine, bespaar tijd en geniet van brandschone, droge kleding zoals nooit tevoren. Siemens, jouw partner in efficiëntie en zorg voor kleding.

Dit pakket bevat

Soort
Was / Drogen
52
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking