Dali Opticon 6
Dali Opticon 6
Dali Opticon 6
Dali Opticon 6
Dali Opticon 6
Dali Opticon 6

Dali Opticon 6

€ 849,00
Inclusief belasting

De Dali OPTICON 6 luidsprekers bieden high end weergave voor een erg schappelijke prijs. Met de OPTICON 6 luidspreker-serie zet Dali opnieuw een standaard op luidsprekergebied.

Deze OPTICON 6 luidspreker is uitgevoerd in een fraaie zwarte dikke behuizing. De voorzijde van de speaker is uitgevoerd in glanzend zwart. Binnenin is de OPTICON 6 speaker voorzien van een stevige kastconstructie, veelal met aparte interne kamers voor de drivers.

De woofers die in elke Dali OPTICON verwerkt zijn, bestaan natuurlijk uit het beroemde papier met houtvezel composiet. Dit materiaal is licht en zeer stijf, waardoor bassen en middentonen nog strakker worden weergegeven. De OPTICON-serie dankt veel technieken uit de veel duurdere Rubicon- en Epcion-reeks, zoals SMC. Dit materiaal zorgt ervoor dat negatieve eigenschappen die bij iedere driver door de spreekspoel en magnetische werking worden veroorzaakt, geëlimineerd worden. Dus geniet je van strakke bassen, ongeacht het volume!

Soort
Audio
OPTICON6
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.