MIELE G5332SCU
MIELE G5332SCU
MIELE G5332SCU
MIELE G5332SCU
MIELE G5332SCU
MIELE G5332SCU
MIELE G5332SCU
MIELE G5332SCU

MIELE G5332SCU

Op voorraad
€ 1.199,00
Inclusief belasting

De Miele G5332SCU is een onderbouwafwasmachine die uitblinkt in optimale droogresultaten dankzij het AutoOpen-droogsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de vaat na elke cyclus perfect droog is.

Met het QuickPowerWash-programma behaalt deze vaatwasser de beste resultaten in minder dan een uur, waardoor je snel en efficiënt schoon servies hebt. Het innovatieve ontwerp wordt versterkt door de 3D MultiFlex-lade, die niet alleen een modern esthetisch aspect biedt, maar ook een uitzonderlijk niveau van comfort en flexibiliteit biedt bij het inruimen van de vaat.

Deze verswatervaatwasser verbruikt slechts 6 liter water met het Automatic-programma, wat niet alleen zorgt voor efficientie, maar hierdoor ook milieuvriendelijk is.

De Comfort-rekuitvoering zorgt ervoor dat de vaat flexibel en stevig kan worden geplaatst. De aanvullende bestekmand zorgt voor flexibiliteit bij het organiseren van bestek en keukengerei.

Deze vaatwasser wordt geleverd met handige accessoires, zoals een verpakking UltraTabs (20 stuks) en een voucher waarmee je een extra verpakking UltraTabs tegen een speciale prijs kunt verkrijgen. Zo kan u direct aan de slag met een complete set.

Deze onderbouwafwasmachine combineert geavanceerde droogtechnologie met efficiënte reinigingsfuncties met daarbij veelzijdige mogelijkheden voor het plaatsen van vaat. Dit maakt het een waardevolle toevoeging voor elk huishouden dat streeft naar uitmuntende reinigingsprestaties en gebruiksgemak.

Energieklasse
C
Soort
Vaatwasser
Geluidsniveau
44 dB
Bestekvoorziening
Bestekkorf en besteklade
G5332SCU
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking