Miele G5132SCU
Miele G5132SCU
Miele G5132SCU
Miele G5132SCU
Miele G5132SCU
Miele G5132SCU

Miele G5132SCU

Op voorraad
€ 1.099,00
Inclusief belasting

De Miele G 5132 SCU Selection biedt Miele-kwaliteit in een onderbouwafwasmachine voor een voordelige instapprijs. Deze betrouwbare vaatwasser levert uitstekende prestaties en biedt verschillende handige functies.

Met de QuickPowerWash-functie behaal je de beste resultaten in minder dan een uur, waardoor u snel en efficiënt schoon servies hebt. Bovendien bespaart u tot 50% extra op energie dankzij de warmwateraansluiting, wat zowel milieuvriendelijk als kostenbesparend is.

De FlexLine-rekuitvoering zorgt voor flexibele en stevige plaatsing van de vaat, om diverse soorten servies en bestek te plaatsen. De ComfortClose-deur maakt het openen en sluiten van de vaatwasser eenvoudig.

De vaatwasser biedt maximale flexibiliteit met een aanvullende bestekmand, waarin het bestek efficiënt kan worden geplaatst.

Daarbij wordt de vaatwasser geleverd met handige accessoires, waaronder een verpakking UltraTabs (20 stuks) en een voucher voor een extra verpakking UltraTabs tegen een speciale prijs, waardoor u direct aan de slag kan met een complete set.

Deze vaatwasser is een betrouwbare, efficiënte en veelzijdige keuze voor huishoudens die op zoek zijn naar kwaliteit en gebruiksgemak.

Energieklasse
D
Soort
Vaatwasser
Geluidsniveau
45 dB
Bestekvoorziening
Besteklade
G5132SCU
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking