Sonos Roam
Sonos Roam
Sonos Roam
Sonos Roam
  • Aanbieding!
Sonos Roam
Sonos Roam
Sonos Roam
Sonos Roam

Sonos Roam

Op voorraad
€ 199,00
Incl. BTW

Sonos Roam: Groots Geluid, Overal waar je gaat

Ervaar groots geluid in een kleine speaker met de Sonos Roam, een lichtgewicht, draagbare smart speaker die geschikt is voor zowel thuis als onderweg.

Kenmerken:

Draagbaar Gemak voor Thuis en Onderweg:
De Sonos Roam levert groots geluid in een kleine, lichtgewicht vorm, waardoor het de perfecte metgezel is voor zowel thuis als onderweg.

Urenlang Luisterplezier:
Geniet urenlang van muziek, radio, luisterboeken en meer van al je favoriete diensten dankzij de duurzame oplaadbare batterij van Roam. Luister thuis via wifi en bedien het geluid gemakkelijk met de Sonos-app, je stem en Apple AirPlay 2. Gebruik Bluetooth® als je onderweg of buiten bent.

Eenvoudige Integratie in je Thuis:
Voeg overal in huis meer Sonos-speakers toe en luister in verschillende kamers. Alles werkt samen via wifi, waardoor je moeiteloos geniet van een naadloze luisterervaring.

Naadloze Schakeling tussen Wifi en Bluetooth:
Geniet van de unieke Sonos-ervaring op wifi en schakel naadloos over naar bluetooth wanneer je onderweg bent. Stream audio rechtstreeks vanaf je smartphone, tablet of computer.

Automatische Connectiviteit:
Roam maakt automatisch verbinding met je thuis-wifinetwerk en schakelt vlekkeloos over naar je telefoon als je de deur uit gaat. Het enige waar je over hoeft na te denken is wat je wilt afspelen.

Trueplay Tuning-technologie:
Dankzij de automatische Trueplay tuning-technologie past Roam het geluid aan op je omgeving en wat je afspeelt, voor een optimale luisterervaring.

Lange Afspeeltijd:
De geïntegreerde oplaadbare batterij biedt tot 10 uur afspeeltijd, zodat je de hele dag door kunt genieten van je favoriete muziek.

Veelzijdig Plaatsingsgemak:
Zet Roam rechtop neer om ruimte te besparen of plaats hem horizontaal voor extra stabiliteit. Het geluid past zich aan op de richting van de speaker voor de beste luisterervaring, waar je de Roam ook plaatst.

Kleur

Soort
Streaming Audio
Bluetooth
Ja
ROAMWHITE

Vergelijkbare producten

Sonos Roam SL Sonos Roam SL 2
Product is beschikbaar met verschillende opties
Bluetooth speakers

Sonos Roam SL

SONOS
ROAMSLBLACK
€ 179,00
Sonos Roam SL: Groots Geluid, Draagbaar Gemak Ervaar groots geluid in een compacte, lichtgewicht vorm met de Sonos Roam SL. Deze draagbare speaker is perfect voor zowel thuis als onderweg, waardoor je een naadloze luisterbeleving hebt, waar je ook bent. Kenmerken: Perfect voor Thuis en Onderweg: De Sonos Roam SL levert groots geluid in een kleine,...
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking