X10
X10
X10
X10
X10
X10
X10
X10
X10
X10
X10
X10
X10
X10
X10
X10
X10
X10

X10

Op voorraad
€ 3.375,00
Inclusief belasting

Veelzijdige Professionaliteit met de Jura X10: De Jura X10 Dark Inox is de ultieme professional als het gaat om warme en koude koffiespecialiteiten. Robuust, veelzijdig en betrouwbaar, deze volautomaat verlegt de grenzen van koffiebeleving met een indrukwekkend repertoire van maar liefst 35 koffiespecialiteiten. Of je nu verlangt naar een klassieke espresso, een romige cappuccino of een verfrissende Cold Brew, de X10 biedt het allemaal met één druk op de knop.

Revolutionaire Cold Brews met Cold Extraction Process: Ontdek een nieuwe dimensie van koffiegenot met de Cold Brews van de Jura X10. Dankzij het geavanceerde Cold Extraction Process worden met één druk op de knop verfrissende koude dranken gemaakt. Het pulserende, langzame pulsfrequentieproces zorgt ervoor dat de fruitige aroma's optimaal worden opgenomen, resulterend in een natuurlijke koude drank die barst van energie.

Variatie en Gemak voor elke Smaak: Met 35 koffiespecialiteiten biedt de X10 een gevarieerd aanbod voor elke smaak. Van koffieklassiekers tot eigentijdse Cold Brews, alles is toegankelijk met één druk op de knop. De centrale combi-uitloop zorgt voor een nieuwe koffie-ervaring in grote kantoren en zelfbedieningsruimten, waardoor de Jura X10 een ongekende dimensie toevoegt aan het koffiegenot.

Robuust en Elegant Design: Vorm volgt functie in de Jura X10, met heldere lijnen en een direct ondersteunend gebruikersmenu. Het in hoogte verstelbare uitloopontwerp combineert heetwater-, melk- en koffie-uitlopen voor een overzichtelijke bediening. Het nieuwe front in Dark Inox benadrukt de professionaliteit en tijdloze elegantie. Het intuïtieve 3,5-inch display voegt een modern tintje toe aan het gebruiksgemak.

Ondersteuning voor Moderne Betaalsystemen: Optioneel kan de X10 worden uitgebreid met de MDB-interface van JURA, waardoor ondersteuning wordt geboden voor diverse betaalsystemen, waaronder creditcard-, batch- en mobiele betalingen. De compatibiliteit met JURA Pocket Pilot biedt een contactloos betalings- en beheersysteem, waardoor deze professionele volautomaat nog meer flexibiliteit biedt.

Soort
Espresso volautomaat
Type
X10 Dark Inox
Aantal koffiespecialiteiten
35
Intelligent voorverwarmen
Ja
Molen
Professional Aroma Grinder 2+ (P.A.G.2+)
Display
3,5" kleurendisplay
Inhoud waterreservoir
5 L
Inhoud bonenreservoir
500 g
Gewicht
14 kg
Afmetingen (b x h x d)
37.3 × 47 × 46.1 cm
Melksysteem
HP3 / CX2
In hoogte verstelbare combi-uitloop
63 – 150 mm
15546
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking