ENA5 (EA)
ENA5 (EA)
ENA5 (EA)
ENA5 (EA)
ENA5 (EA)
ENA5 (EA)
ENA5 (EA)
ENA5 (EA)
ENA5 (EA)
ENA5 (EA)
ENA5 (EA)
ENA5 (EA)
ENA5 (EA)
ENA5 (EA)
ENA5 (EA)
ENA5 (EA)
ENA5 (EA)
ENA5 (EA)
ENA5 (EA)
ENA5 (EA)
ENA5 (EA)
ENA5 (EA)
ENA5 (EA)
ENA5 (EA)
ENA5 (EA)
ENA5 (EA)

ENA5 (EA)

Op voorraad
€ 999,00
Incl. BTW

Hij staat voor innovatie en geeft een creatieve invulling aan de eigentijdse lifestyle: de ENA 5 in de kleur Night Inox is de eerste volautomaat die raad weet met elk moment van de dag. In zijn compacte formaat biedt hij plaats aan drie verschillende bereidingsprocessen; Hot, Cold en als absoluut novum: Light Brew Met minder koffie en geëxtraheerd bij een bereidingstemperatuur van ca. 60 °C staat de Light Brew voor het ultieme ready-to-drink-genot.

Intense espresso en heet gezette koffie: de ENA 5 bereidt beide klassiekers uitmuntend. Om het rijk geschakeerde profiel van de espresso perfect tot zijn recht te doen komen maakt hij gebruik van het pulserende extractieproces P.E.P.®. Hierdoor wordt de extractietijd geoptimaliseerd en komen meer aromastoffen vrij uit de versgemalen bonen: voor een espresso in uitstekende baristakwaliteit. De koffie krijgt zijn voortreffelijke en karakteristieke noot in het standaardbereidingsproces. Beide specialiteiten kunt u moeiteloos aanpassen aan uw individuele genotswensen.

De ENA 5 biedt ook toegang tot de trendy wereld van de koud geëxtraheerde koffiespecialiteiten. Hij bereidt Cold Brew dankzij het Cold Extraction Process met één druk op de knop. Bij de volautomatische koude extractie stroomt koud water door het versgemalen maalgoed; in een langzame pulsfrequentie, pulserend en geheel volgens de espressomethode onder hoge druk. Daardoor kunnen de typische fruitaroma’s van de energiegevende en gewilde Cold Brew zich optimaal ontplooien.


JURA presenteert met de Light Extraction Process een noviteit en maakt deze manifest in de ENA 5. De Light Brew wordt bij ca. 60 °C gezet en met minder koffie bereid dan de klassieke Hot Brew. Zo ontstaat een volledig nieuw en eigen smaakprofiel dat door de Light Brew op de juiste temperatuur en drinkklaar wordt aangeboden. Kenners waarderen de Light Brew vanwege zijn luchtig-lichte en aromatisch-milde smaaknoot.

Soort
Espresso volautomaat
Aantal koffiespecialiteiten
6
Molen
Professional Aroma Grinder
Display
2,8" touchscreen kleurendisplay
Inhoud waterreservoir
1,1 L
Inhoud bonenreservoir
125 g
Gewicht
8,7 kg
Afmetingen (b x h x d)
27.1 × 32.3 × 44.5 cm
15696
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking