E8 (EC)
E8 (EC)
E8 (EC)
E8 (EC)
E8 (EC)
E8 (EC)
E8 (EC)
E8 (EC)
E8 (EC)
E8 (EC)
E8 (EC)
E8 (EC)
E8 (EC)
E8 (EC)
E8 (EC)
E8 (EC)
E8 (EC)
E8 (EC)
E8 (EC)
E8 (EC)

E8 (EC)

Op voorraad
€ 1.349,00
Incl. BTW

De jongste generatie van de E8 beantwoordt op alle vlakken aan de hoge eisen, die worden gesteld aan de verdere ontwikkeling van het succesvolste model van de JURA volautomaten. Deze kan rekenen op enthousiasme dankzij de uitstekende koffieresultaten, onderscheidt zich door de zeer eenvoudige bediening en geeft met het moderne, slanke design een visitekaartje af.

De jongste generatie van de E8 beantwoordt op alle vlakken aan de hoge eisen, die worden gesteld aan de verdere ontwikkeling van het succesvolste model van de JURA volautomaten. Deze kan rekenen op enthousiasme dankzij de uitstekende koffieresultaten, onderscheidt zich door de zeer eenvoudige bediening en geeft met het moderne, slanke design een visitekaartje af. Door de modernste techniek kunnen 17 verschillende koffieklassiekers en -specialiteiten met één druk op de knop worden bereid in de beste koffiebarkwaliteit.

Met de molen P.A.G.2 worden de bonen uiteraard altijd vers gemalen en dankzij de uiterst ontwikkelde bereidingstechnologie geëxtraheerd in ideale omstandigheden. De weg naar een kopje genot verloopt direct en intuïtief door het optimale bedieningsgemak van het 3,5” touchscreen met grote symbolen. De E8 beschikt over talloze voordelen uit de premiumsegment en behoudt zijn waarde.

Soort
Espresso volautomaat
Type
E8 Dark Inox (EC)
Aantal koffiespecialiteiten
17
Intelligent voorverwarmen
Ja
Intelligente modus
Ja
One-Touch Cappuccino
Ja
Molen
Meertraps Aroma G2-molen
Display
3,5" kleurendisplay
Inhoud waterreservoir
1.9 L
Inhoud bonenreservoir
280 g
Gewicht
10 kg
Afmetingen (b x h x d)
28 x 35.1 x 44.6 cm
Melksysteem
HP3 / CX3
In hoogte verstelbare koffie-uitloop
65 - 111 mm
In hoogte verstelbare cappuccino-uitloop
107 - 153 mm
15583
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking