ONO (EA)
ONO (EA)
ONO (EA)
ONO (EA)
ONO (EA)
ONO (EA)
ONO (EA)
ONO (EA)
ONO (EA)
ONO (EA)

ONO (EA)

Op voorraad
€ 399,00
Incl. BTW

Het Jura ONO koffiezetapparaat is de perfecte eenkoopsmachine voor iedereen die waarde hecht aan kwalitatieve koffie en het milieu. Geniet van een constante eersteklas koffie- en espressokwaliteit met het type koffie dat u kiest, altijd met de intensiteit die u wilt - kopje voor kopje. Werkelijk uniek koffiegenot zoals een barista dat maakt!

Eersteklas koffie bij elke bereiding; dat typeert de Jura ONO. Het apparaat is uitgerust met de nieuwste zettechnologie van JURA waardoor de ONO een constante topkoffie- en espressokwaliteit biedt. Je kunt voor elke bereiding afzonderlijk de intensiteit kiezen en zelfs het type koffie kopje per kopje veranderen, afhankelijk van je gewenste voorkeur. Ideaal voor iedereen die wil genieten van zeer bewuste koffiemomenten en graag verschillende soorten koffie wil proeven. De ONO richt zich volledig op de zwarte koffiespecialiteiten: espresso en zwarte koffie.

Bij de ONO wordt enkel gemalen koffie gebruikt. Het ideale accessoire is daarom de nieuwe premium koffiemolen PAG, die zeven instelbare maalstanden heeft. Hierdoor komt de ware barista in jou naar boven en kun jij de kop koffie exact afstellen zoals jij hem wenst.

Soort
Koffiezetapparaat
Type
ONO Coffee Black (EA)
Aantal koffiespecialiteiten
2
Intelligent voorverwarmen
Ja
Molen
Nee
Display
Nee, knop
Inhoud waterreservoir
0,95 L
Inhoud bonenreservoir
7 - 14 gram
Gewicht
4,75 kg
Afmetingen (b x h x d)
24,3 x 32 x 46,1
Melksysteem
Nee
15505
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking