Sonoro Prestige X
Sonoro Prestige X
Sonoro Prestige X
Sonoro Prestige X

Sonoro Prestige X

Op voorraad
€ 899,00
Incl. BTW

De Sonoro Prestige (Prestige X / Sonoro SO-331) is een uitzonderlijk 2.1 audiosysteem dat zijn naam en reputatie waarmaakt. In een woonkamer met uitdagende akoestiek komt dit hoogwaardige stereo-audiosysteem volledig tot zijn recht. Met een breed scala aan radiostations, waaronder internetradio, DAB+ en FM, biedt het systeem hoogwaardige luidsprekers en een krachtige ingebouwde subwoofer die het geluid perfect aanvullen, zonder overdreven aanwezig te zijn.

Het meeslepende geluid wordt aangevuld met een met de hand gepolijste houten behuizing, verkrijgbaar in verschillende hoogwaardige afwerkingen zoals pianolak, echt houtfineer of matte lak, elk een getuigenis van vakmanschap en oog voor detail.

Met een vermogen van 120 Watt, verdeeld over twee keer 20 Watt voor de luidsprekers en 40 Watt voor de subwoofer, en ondersteund door een geoptimaliseerde basreflex voor een indrukwekkende geluidsweergave, biedt de Sonoro Prestige een meeslepende luisterervaring.

De functionaliteit is uitgebreid en modern, met de mogelijkheid om muziek te streamen via Spotify™, Amazon Music™ of Deezer™ met Qualcomm aptX™ Bluetooth°. De interface is overzichtelijk en intuïtief, terwijl functies zoals dubbele alarmfunctie, automatische slaaptimer en diverse aansluitingsmogelijkheden, zoals dubbele wifi-band, optische digitale ingang en Bluetooth-verbinding voor draadloze hoofdtelefoons, een veelzijdige ervaring bieden voor diverse luisterbehoeften.

De Sonoro Prestige is de perfecte combinatie van geluidskwaliteit, functionaliteit en verfijnd design, wat zorgt voor een superieure muziekbeleving.

Kleur

Type
SO-331AW
31333BL
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking