Sonos Roam SL
Sonos Roam SL
Sonos Roam SL
Sonos Roam SL
Sonos Roam SL
Sonos Roam SL
Sonos Roam SL
Sonos Roam SL

Sonos Roam SL

Product is beschikbaar met verschillende opties
€ 179,00
Incl. BTW

Sonos Roam SL: Groots Geluid, Draagbaar Gemak

Ervaar groots geluid in een compacte, lichtgewicht vorm met de Sonos Roam SL. Deze draagbare speaker is perfect voor zowel thuis als onderweg, waardoor je een naadloze luisterbeleving hebt, waar je ook bent.

Kenmerken:

Perfect voor Thuis en Onderweg:
De Sonos Roam SL levert groots geluid in een kleine, draagbare vorm, waardoor het de ideale metgezel is voor zowel thuis als onderweg.

Naadloze Luisterbeleving:
Geniet van de unieke Sonos-ervaring op wifi en stream audio rechtstreeks vanaf je smartphone, tablet of computer met bluetooth. De Roam SL zorgt voor een naadloze overgang tussen wifi en bluetooth voor een moeiteloze luisterervaring.

Automatische Connectiviteit:
Maak je geen zorgen over instellingen. De Roam SL maakt automatisch verbinding met je thuis-wifinetwerk en schakelt over naar je apparaat wanneer je de deur uit gaat. Zo hoef je alleen maar na te denken over wat je wilt afspelen.

Veelzijdig Plaatsingsgemak:
Zet de Roam SL rechtop om ruimte te besparen of plaats hem horizontaal voor extra stabiliteit. Het geluid past zich aan op de richting van de speaker voor een optimale luisterervaring, ongeacht hoe je hem plaatst.

Mix en Match voor de Perfecte Luisterervaring:
Creëer een opstelling die past bij jouw luisterbehoeften. Combineer identieke speakers voor een rijker stereogeluid, bouw een surround sound-systeem voor je thuisbioscoop, en laat je meeslepen door Sonos toe te voegen aan elke kamer. Mix en match producten voor de ultieme luisterervaring, waar je ook bent.

Kleur

Soort
Audio
ROAMSLWHITE

Vergelijkbare producten

Sonos Roam Sonos Roam 2
  • Aanbieding!
Op voorraad
Sonos

Sonos Roam

SONOS
ROAMBLACK
€ 199,00
Sonos Roam: Groots Geluid, Overal waar je gaat Ervaar groots geluid in een kleine speaker met de Sonos Roam, een lichtgewicht, draagbare smart speaker die geschikt is voor zowel thuis als onderweg. Kenmerken: Draagbaar Gemak voor Thuis en Onderweg: De Sonos Roam levert groots geluid in een kleine, lichtgewicht vorm, waardoor het de perfecte metgezel is...
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking