Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

Sub.jpg

Sonos SUB

Sonos Play:1 Stereo de Vries Elektro Rijswijk Service Goedkoop Voorraad Direct Leverbaar Emmastraat Wit Zwart Connect Play:3 Play:5 Connect:amp Playbar Sub Draadloos HiFi Hi-Fi WiFi Wi-Fi Boost Spotify Deezer TidalDe Sonos Sub kan zowel staand als liggend geplaatst worden.

De Sonos Sub kan zowel staand als liggend geplaatst worden.

De Sonos Sub beschikt over twee tegenover elkaar geplaatste force-cancelling luidsprekers.

De Sonos Sub beschikt over twee tegenover elkaar geplaatste force-cancelling luidsprekers.

De Sub is leverbaar in zowel zwart als wit.

De Sub is leverbaar in zowel zwart als wit.

Alles klinkt beter met Sub

  • Versterker : Twee klasse D digitale versterkers

  • Twee drivers : Twee force-cancelling luidsprekers

  • Frequentiebereik : tot 25Hz

  • Afmetingen (H x B x D) : 380 x 402 x 158 mm

  • Gewicht : 16 kg

  • Prijs : € 799,-

  • Kleur : Verkrijgbaar in zwart en wit

Bij de Vries Elektro zijn alle Sonos-speakers direct uit voorraad leverbaar. Kom langs in onze Experience Store voor een demonstratie van het Sonos-systeem.

Of je nu luistert naar de Vijfde Symfonie van Beethoven of de pompende bas van de nieuwste technobeat: Sub vult je kamer met dikke lagen diep dat je niet alleen hoort maar ook voelt.

Wanneer je een Sonos speaker koppelt met een Sub, hoor je details die je anders niet zou horen.

Wanneer je een Sonos speaker koppelt met een Sub, hoor je details die je anders niet zou horen.

Een ervaring die je raakt.

Bij bas draait alles om het laten trillen van de lucht. Hoe harder de lucht trilt, hoe meer bas je hoort. De twee woofers van Sub verplaatsen zoveel lucht dat ze een verbazingwekkend gedetailleerde en dynamische bas produceren. We hebben Sub zo ontworpen dat de opening in het midden nog meer lucht door de klankkast kan persen.

Sub werkt op alle Sonos-speakers of -componenten. Voeg een Playbar of Playbase toe en laat je home-cinema nog harder knallen. Voel de bas van alle favoriete muziek. Live gestreamd via je Play:1, Play:3, Play:5 of via je speakers met Connect:Amp.

Geen getril

Subwoofers verplaatsen veel lucht. Daardoor schudden, rammelen en zoemen ze heel wat af. Allemaal, maar Subniet. Dat komt omdat we de drivers tegenover elkaar geplaatst hebben, face-to-face. Zo heffen ze de kracht van elkaars trillingen op. Wat overblijft is een heerlijke, diepe bas.