Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

Playbase.jpg

Sonos PLAYBASE

Sonos Play:1 Stereo de Vries Elektro Rijswijk Service Goedkoop Voorraad Direct Leverbaar Emmastraat Wit Zwart Connect Play:3 Play:5 Connect:amp Playbar Sub Draadloos HiFi Hi-Fi WiFi Wi-Fi Boost Spotify Deezer Tidal



De Sonos Playbase beschikt over zes midrange drivers, twee tweeters en een woofer.

De Sonos Playbase beschikt over zes midrange drivers, twee tweeters en een woofer.

Voor de ultieme surroundervaring koppelt u een Sub aan uw Sonos Playbase.

Voor de ultieme surroundervaring koppelt u een Sub aan uw Sonos Playbase.

De soundbase voor muziekliefhebbers

  • Versterker : Tien klasse D digitale versterkers

  • Tien drivers : Drie tweeters, zes midrange drivers en één woofer

  • Stereo-instellingen : Groepeer twee Play:5, Play:3 of Play:1 speakers als surroundspeakers en koppel een Sub voor meer lage tonen.

  • Afmetingen (H x B x D) : 58 x 720 x 380 mm

  • Gewicht : 8,60 kg

  • Prijs : €799,-

Bij de Vries Elektro zijn alle Sonos-speakers direct uit voorraad leverbaar. Kom langs in onze Experience Store voor een demonstratie van het Sonos-systeem.

Films, sport, series, games – de slanke, platte Playbase voegt een dynamisch en sensationeel geluid toe aan alles wat je op je televisie afspeelt. En als de TV uitstaat, streamt hij gewoon je favoriete muziek.

Combineer twee Play:5, Play:3 of Play:1 speakers met een Playbase voor een ongekende home theatre ervaring.

Combineer twee Play:5, Play:3 of Play:1 speakers met een Playbase voor een ongekende home theatre ervaring.

Wat je ziet is wat je hoort

Met Playbase komen films, sport, games en muziek tot leven ... in één kamer. Voeg meer Sonos-speakers toe en je kunt in elke kamer naar de tv luisteren. Eén stroomkabel. En één optische kabel voor je tv. Je hoeft niet eens de handleiding te lezen. De Sonos-app leidt je stap voor stap door de installatie.

Tien versterkte speakers (zes in de middenfrequentie, drie tweeters en één woofer) vervangen het beperkte geluid van de ingebouwde speakers van je tv met dieper gedreun, kristalhelder gefluister en meeslepende geluidsgolven.


TV-geluid, internetradio of streamen via muziekdiensten: de Playbase kan het allemaal.

TV-geluid, internetradio of streamen via muziekdiensten: de Playbase kan het allemaal.

Een unieke benadering voor een betere sound.

Traditionele soundbars werken het best als ze direct onder de televisie zijn bevestigd. Maar veel tv’s worden met standaard op meubilair geplaatst – de ideale plek voor Playbase. Het platte ontwerp verdwijnt praktisch onder je televisie, maar vult toch de hele kamer met een indrukwekkend home-cinemageluid.