Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

Playbar.jpg

Sonos PLAYBAR

Sonos Play:1 Stereo de Vries Elektro Rijswijk Service Goedkoop Voorraad Direct Leverbaar Emmastraat Wit Zwart Connect Play:3 Play:5 Connect:amp Playbar Sub Draadloos HiFi Hi-Fi WiFi Wi-Fi Boost Spotify Deezer TidalDe Sonos Playbar beschikt over drie tweeters en zes drivers voor middentonen.

De Sonos Playbar beschikt over drie tweeters en zes drivers voor middentonen.

Voor de ultieme surroundervaring koppel je een Sub aan je Sonos Playbar.

Voor de ultieme surroundervaring koppel je een Sub aan je Sonos Playbar.

De soundbar voor muziekliefhebbers

  • Versterker : Negen klasse D digitale versterkers

  • Negen drivers : Drie tweeters, zes drivers voor middentonen

  • Stereo-instellingen : Groepeer twee Play:5, Play:3 of Play:1 speakers als surroundspeakers en koppel een SUB voor meer lage tonen.

  • Afmetingen (H x B x D) : 85 x 900 x 140 mm

  • Gewicht : 5,40 kg

  • Prijs : €799,-

Bij de Vries Elektro zijn alle Sonos-speakers direct uit voorraad leverbaar. Kom langs in onze Experience Store voor een demonstratie van het Sonos-systeem.

Dankzij negen geïntegreerde luidsprekers vult Playbar elke kamer met ultrarealistisch geluid voor games en films, enorme golven van live-concertgeluid en streamt hij draadloos alle muziek ter wereld.

Combineer twee Play:5, Play:3 of Play:1 speakers met een Playbar voor een ongekende home theatre ervaring.

Combineer twee Play:5, Play:3 of Play:1 speakers met een Playbar voor een ongekende home theatre ervaring.

Wat je ziet is wat je hoort
 

Playbar heeft negen speakers die het geluid in alle richtingen stuurt. Hierdoor ontstaat een breed geluidsspectrum. En dat merk je. Ontploft er een auto aan de linkerkant van je scherm? Dan hoor je dit ook echt aan die kant. Simpelweg omdat alleen de linkerspeakers dit geluid afspelen. De rechterspeakers spelen op datzelfde moment precies het tegenovergestelde geluid af. Zo beleef je alles nog intenser.

Playbar is nog maar het begin van je home-cinema ervaring. Voeg een Sub toe en geniet ook van een adembenemende bas. Ga je voor een volledige surround sound-beleving? Zet dan een paar een stereogeschakelde Play:1, Play:3 of Play:5 speakers achter de bank. En jij bent klaar voor het echte werk.


Niet alleen harder. Ook helderder

Flatscreens mogen er dan geweldig uitzien, geluidstechnisch zijn ze niet zo sterk. Playbar schiet te hulp. Met negen versterkte drivers – zes in de middenfrequentie en drie tweeters – ruilt Playbar het geluid van je ingebouwde tv-speakers in voor diepe, lage tonen, heerlijk heldere dialogen en een meeslepende golf van geluid.