Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

Play 5.jpg

Sonos PLAY:5

Sonos Play:1 Stereo de Vries Elektro Rijswijk Service Goedkoop Voorraad Direct Leverbaar Emmastraat Wit Zwart Connect Play:3 Play:5 Connect:amp Playbar Sub Draadloos HiFi Hi-Fi WiFi Wi-Fi Boost Spotify Deezer TidalDe Sonos Play:5 kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

De Sonos Play:5 kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

De Sonos Play:5 beschikt over twee tweeters, twee 3-drivers en één subwoofer van 3,5 inch.

De Sonos Play:5 beschikt over twee tweeters, twee 3-drivers en één subwoofer van 3,5 inch.

U kunt twee Play:5 speakers als stereopaar gebruiken.

U kunt twee Play:5 speakers als stereopaar gebruiken.

De originele 'bigger room - bigger sound' draadloze speaker

  • Versterker : Vijf klasse D digitale versterkers
  • Vijf drivers : Twee tweeters, twee drie-drivers en één subwoofer van 3.5 inch
  • Stereo-instellingen : Groepeer twee Play:5 speakers als linker- en rechterkanaal
  • Afmetingen (H x B x D) : 217 x 365 x 123 mm
  • Gewicht : 4,15 kg
  • Prijs : € 579,-
  • Kleur : Verkrijgbaar in zwart en wit

Bij de Vries Elektro zijn alle Sonos-speakers direct uit voorraad leverbaar. Kom langs in onze Experience Store voor een demonstratie van het Sonos-systeem.

De alles-in-één speler die gerust een HiFi-meesterwerk mag worden genoemd. Play:5 vult grotere kamers met episch geluid.

Combineer twee Sonos Play:5 speakers met een Playbar of Playbase voor een ongekende home theatre ervaring.

Combineer twee Sonos Play:5 speakers met een Playbar of Playbase voor een ongekende home theatre ervaring.

Audio-lijningang

Wil je andere audio aansluiten op je Play:5? Dat kan. Van je versterkte platenspeler tot de telefoon van een vriend: even inpluggen en je luistert al je muziek op de Play:5. En alles wat je op je Play:5 hoort, kun je ook weer doorsturen naar andere Sonos-speakers in huis.


De SONOS PLAY:5 beschikt over touchbesturing.

De SONOS PLAY:5 beschikt over touchbesturing.

Touchbesturing

Tik om het volume aan te passen. Swipe om van nummer te veranderen. Je kunt al je muziek ook direct vanaf de Play:5 speaker afspelen. Perfect voor al die momenten waarop je smartphone even niet binnen handbereik is.