Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

Play 3.jpg

Sonos PLAY:3

Sonos Play:1 Stereo de Vries Elektro Rijswijk Service Goedkoop Voorraad Direct Leverbaar Emmastraat Wit Zwart Connect Play:3 Play:5 Connect:amp Playbar Sub Draadloos HiFi Hi-Fi WiFi Wi-Fi Boost Spotify Deezer TidalSonos vult elke kamer met muziek.

Sonos vult elke kamer met muziek.

De Sonos Play:3 beschikt over één tweeter, twee mid-drivers en één basradiator.

De Sonos Play:3 beschikt over één tweeter, twee mid-drivers en één basradiator.

U kunt twee Play:3 speakers als stereopaar gebruiken.

U kunt twee Play:3 speakers als stereopaar gebruiken.

De meest veelzijdige draadloze speaker voor vol, kamervullend geluid

  • Versterker : Drie klasse D digitale versterkers
  • Drie drivers : Eén tweeter, twee middrivers en één basradiator
  • Stereo-instellingen : Groepeer twee Play:3 speakers als linker- en rechterkanaal
  • Afmetingen (H x B x D) : 132 x 268 x 160 mm
  • Gewicht : 2,60 kg
  • Prijs : € 299,-
  • Kleur : Verkrijgbaar in zwart en wit

Bij de Vries Elektro zijn alle Sonos-speakers direct uit voorraad leverbaar. Kom langs in onze Experience Store voor een demonstratie van het Sonos-systeem.

Play:3 produceert een vol, kamervullend geluid, past met gemak overal en bereikt de perfecte balans in geluid en formaat.

Combineer twee Sonos Play:3 speakers met een  P laybar of Playbase voor een ongekende home theatre ervaring.

Combineer twee Sonos Play:3 speakers met een Playbar of Playbase voor een ongekende home theatre ervaring.

Luister in stereo

De Play:3 levert een rijker en robuuster geluid dan de Play:1. Hij heeft een diepere bas en speelt ook in stereo. Dat maakt deze speaker ideaal voor plekken als de slaapkamer. Kantoor aan huis. Garages. Recreatieruimten. Noem maar op. Overal waar je een geweldige soundtrack kunt gebruiken.

Zelfs als je geen audiofiel bent, heb je nog altijd recht op geweldig geluid. De Play:3 levert het, in stereo. Drie D-klasse versterkers en drie op maat gemaakte drivers zorgen voor een indrukwekkend, kamervullend geluid. Zo komen alle instrumenten en zangpartijen perfect tot hun recht, terwijl de ingebouwde basradiator de lage tonen tot leven brengt.


Luister zoals jij dat wil

Rechtop of op z'n zij. Hoe je de Play:3 ook neerzet, hij zorgt automatisch voor het beste geluid. Leg je hem horizontaal neer, dan luister je in stereo. Plaats je hem verticaal, dan verandert het geluid naar mono. Dankzij de rubberen voetjes aan beide kanten kun je hem gerust op iedere ondergrond neerzetten. Zonder te krassen.