Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

Play 1.jpg

Sonos PLAY:1

Sonos Play:1 Stereo de Vries Elektro Rijswijk Service Goedkoop Voorraad Direct Leverbaar Emmastraat Wit Zwart Connect Play:3 Play:5 Connect:amp Playbar Sub Draadloos HiFi Hi-Fi WiFi Wi-Fi Boost Spotify Deezer TidalDe Sonos Play:1 is verkrijgbaar in zwart en wit.

De Sonos Play:1 is verkrijgbaar in zwart en wit.

De Sonos Play:1 beschikt over één tweeter en één midwoofer van 3,5 inch.

De Sonos Play:1 beschikt over één tweeter en één midwoofer van 3,5 inch.

Koppel twee Play:1 speakers tot een stereopaar voor nog voller, intenser geluid.

Koppel twee Play:1 speakers tot een stereopaar voor nog voller, intenser geluid.

Een compacte, draadloze speaker met diep, glashelder HiFi-geluid

  • Versterker : Twee klasse D digitale versterkers
  • Twee drivers : Eén tweeter en één 3.5" mid-woofer
  • Stereo-instellingen : Groepeer twee Play:1 speakers als linker- en rechterkanaal
  • Afmetingen (H x B x D) : 161 x 119 x 119 mm
  • Gewicht : 1,85 kg
  • Prijs : € 179,-
  • Kleur : Verkrijgbaar in zwart en wit

Bij de Vries Elektro zijn alle Sonos-speakers direct uit voorraad leverbaar. Kom langs in onze Experience Store voor een demonstratie van het Sonos-systeem.

Geen andere draadloze speaker verpakt zoveel HiFi-geluid in zo’n compact design. Duizelingwekkende hoogtes en immense dieptes. Glashelder geluid op elk volume.

Combineer twee Sonos Play:1 speakers met een Playbar of Playbase voor een ongekende home theatre ervaring.

Combineer twee Sonos Play:1 speakers met een Playbar of Playbase voor een ongekende home theatre ervaring.

Streaming muziekdiensten

Gratis. Topkwaliteit. Beheerd. On demand. De lijst met streamingdiensten voor Sonos blijft groeien. Sommige namen herken je meteen. Anderen zijn minder bekend, maar zeker de moeite waard om te verkennen. 

Voeg een muziekdienst toe met de app, meld je aan en gooi het volume omhoog zodat het hele huis kan meegenieten.

Elke kamer klinkt anders. 
En met Trueplay heb je overal een geweldige sound.


Trueplay meet de grootte van de kamer, de inrichting, de meubels, de plaatsing van de speaker en andere factoren die van invloed kunnen zijn op de geluidskwaliteit. Daarna wordt elke woofer en tweeter apart getuned.

Het enige dat je nodig hebt zijn een paar minuten van je tijd en een iPhone, iPad of iPod Touch.

Trueplay gebruikt de Sonos-app en de microfoon op je iPhone of iPad om te meten hoe geluid weerkaatst tegen muren, meubels en andere voorwerpen in een kamer. Daarna worden er precieze akoestische aanpassingen gedaan - groot of klein - om ervoor te zorgen dat je altijd de puurste versie van je muziek hoort.