Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

One.jpg

Sonos ONE

Sonos Play:1 Stereo de Vries Elektro Rijswijk Service Goedkoop Voorraad Direct Leverbaar Emmastraat Wit Zwart Connect Play:3 Play:5 Connect:amp Playbar Sub Draadloos HiFi Hi-Fi WiFi Wi-Fi Boost Spotify Deezer TidalDe Sonos One met stembediening is klaar voor de toekomst.

De Sonos One met stembediening is klaar voor de toekomst.

Met Sonos One kun je straks muziek starten en bedienen met je stem.

Met Sonos One kun je straks muziek starten en bedienen met je stem.

Tik om het geluid harder te zetten. Swipe om een nummer over te slaan. Schakel de microfoon uit voor privacy. Sonos One heeft eenvoudige touchbediening.

Tik om het geluid harder te zetten. Swipe om een nummer over te slaan. Schakel de microfoon uit voor privacy. Sonos One heeft eenvoudige touchbediening.

The smart speaker for music lovers

  • Versterker : Twee klasse D digitale versterkers

  • Twee drivers : Eén tweeter en één midwoofer

  • Voice control : zes far-field microfoons voor geavanceerde beamforming

  • Afmetingen (H x B x D) : 161 x 120 x 120 mm

  • Gewicht : 1,85 kg

  • Prijs : €229,-

  • Kleur : Verkrijgbaar in zwart en wit

Bij de Vries Elektro zijn alle Sonos-speakers direct uit voorraad leverbaar. Kom langs in onze Experience Store voor een demonstratie van het Sonos-systeem.

Een brandend ledlampje zorgt ervoor dat je altijd weet of de microfoon van je speaker actief is. Of uitgeschakeld is. Sonos One is veilig. De hardwarekoppeling tussen microfoon en ledlampje zorgt ervoor dat er niemand meeluistert als je privacy wilt.

Koppel twee Sonos One speakers met een Playbar of Playbase voor een ongekende surroundervaring.

Koppel twee Sonos One speakers met een Playbar of Playbase voor een ongekende surroundervaring.

Superieur geluid

Voortbouwend op het compacte maar complete ontwerp van de Play:1 wordt Sonos One ondersteund door twee D-klasse versterkers en op maat gemaakte drivers die nauwkeurig zijn afgestemd op de unieke akoestische architectuur van deze speaker.

Sonos One kan draadloos verbonden worden met Sonos-speakers in andere kamers, dus je kunt je Home Sound System uitbreiden wanneer jij daar klaar voor bent.

Geniet van verrassend intens geluid dat de hele kamer vult via een smart speaker met stembediening, die klaar is voor de toekomst.

Meer met twee

Koppel twee Sonos One speakers in dezelfde kamer voor stereogeluid en voeg Sub toe voor een vol basgeluid. Of koppel hem met de Playbar of Playbase van je tv voor sensationeel home-cinema surround-sound.