Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

Move.jpg

Sonos Move

Sonos Play:1 Stereo de Vries Elektro Rijswijk Service Goedkoop Voorraad Direct Leverbaar Emmastraat Wit Zwart Connect Play:3 Play:5 Connect:amp Playbar Sub Draadloos HiFi Hi-Fi WiFi Wi-Fi Boost Spotify Deezer Tidal


!! VERKRIJGBAAR VANAF 24 SEPTEMBER !!


Het laadstation wordt standaard meegeleverd zodat je altijd een volle acculading hebt.

Het laadstation wordt standaard meegeleverd zodat je altijd een volle acculading hebt.

Move reist met je mee, waar je ook gaat.

Move reist met je mee, waar je ook gaat.

De Sonos Move heeft een batterijcapaciteit van ongeveer 10 uur.

De Sonos Move heeft een batterijcapaciteit van ongeveer 10 uur.

Luister overal met de weerbestendige Sonos Move

  • Afmetingen (H x B x D) : 240 x 160 x 126 mm

  • Gewicht : 3 kg inclusief batterij

  • Speakers: Eén tweeter, één midwoofer

  • Aansluitingen : USB-C (voor opladen onderweg)

  • Prijs : € 399,-

  • Kleur : Verkrijgbaar in zwart met zwarte grille

VERKRIJGBAAR VANAF 24 SEPTEMBER!! Bij de Vries Elektro zijn alle Sonos-speakers direct uit voorraad leverbaar. Kom langs in onze Experience Store voor een demonstratie van het Sonos-systeem.

Geniet overal van briljant geluid met de weer- en schokbestendige Move. Bedien hem thuis met je stem, de Sonos-app of AirPlay 2, en stream via bluetooth als er geen wifi beschikbaar is.

De Sonos Move heeft een IP56 certificering en is daarmee stof- en spatwaterdicht.

De Sonos Move heeft een IP56 certificering en is daarmee stof- en spatwaterdicht.

Eenvoudig opladen

Move hoeft niet in het stopcontact. Plaats de speaker op de meegeleverde lader voor binnen, dan heb je snel stroom als je wilt luisteren.

Stream via wifi en verbind Move met de rest van het Sonos-systeem bij je thuis. Schakel over op Bluetooth als je onderweg bent of offline.


Stereo geluidsweergave

Move kan op wifi in een stereo-opstelling gebruikt worden. Wanneer je via bluetooth connectie met de speaker maakt wordt de stereo-opstelling automatisch verbroken.