Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

Amp.jpg

Sonos CONNECT:AMP

Sonos Play:1 Stereo de Vries Elektro Rijswijk Service Goedkoop Voorraad Direct Leverbaar Emmastraat Wit Zwart Connect Play:3 Play:5 Connect:amp Playbar Sub Draadloos HiFi Hi-Fi WiFi Wi-Fi Boost Spotify Deezer TidalJe oude receiver kan de deur uit: blaas een wereld aan muziek naar elke kamer.

Je oude receiver kan de deur uit: blaas een wereld aan muziek naar elke kamer.

De Amp beschikt ook over een subwoofer-uitgang.

De Amp beschikt ook over een subwoofer-uitgang.

Bij de Vries Elektro beschikken we over een ruim assortiment inbouwspeakers. Deze kunnen bedraad met de Amp verbonden worden en vanuit de Sonos-app bediend worden.

Bij de Vries Elektro beschikken we over een ruim assortiment inbouwspeakers. Deze kunnen bedraad met de Amp verbonden worden en vanuit de Sonos-app bediend worden.

Maak van je speakers een geweldig muziekstreamend Sonos-systeem

  • Lijn-ingangen : Analoog (tulpstekkers)

  • Versterker : Klasse D. Uitgangsvermogen 125W per kanaal aangedreven

  • Subwooferuitgang : RCA-type met automatisch crossover

  • Afmetingen (H x B x D) : 64 x 217 x 217 mm

  • Gewicht : 2,10 kg

  • Prijs : €699,-

Bij de Vries Elektro zijn alle Sonos-speakers direct uit voorraad leverbaar. Kom langs in onze Experience Store voor een demonstratie van het Sonos-systeem.

Sluit je draaitafel of stereo-installatie aan en luister naar lp’s, cd’s en audiobestanden die zijn opgeslagen op je apparaten. En je kunt natuurlijk ook streamen.

Speel je platen af via de Amp op je bestaande speakers of stream draadloos naar andere Sonos-speakers, waar dan ook in je huis.

Speel je platen af via de Amp op je bestaande speakers of stream draadloos naar andere Sonos-speakers, waar dan ook in je huis.

Nieuw leven voor je oude speakers

Zou het niet geweldig zijn als je muziek kunt streamen op je bestaande speakers? Met Amp kan dat. En je hoeft er niet eens een extra receiver voor te kopen. Amp transformeert je favoriete passieve (in andere woorden: niet-versterkte) speaker in een echte streamingmachine. Zo leer jij je oude speaker wat nieuwe kunstjes.

Op de boekenplank, op de grond, buiten, in het plafond of in de muur. Amp geeft al je bestaande speakers extra power. Om ook buiten non-stop muziek te kunnen streamen, werkt Amp naadloos en draadloos samen met de speakers op je terras, of die bij het zwembad.


Eenvoudige installatie

Koppel Amp aan je speakers en verbind ‘m met je WiFi-netwerk via de Sonos-app. En voilà: je streamt al je muziek draadloos door het hele huis. Zonder onderbrekingen.