Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

Connect.jpg

Sonos CONNECT

Sonos Play:1 Stereo de Vries Elektro Rijswijk Service Goedkoop Voorraad Direct Leverbaar Emmastraat Wit Zwart Connect Play:3 Play:5 Connect:amp Playbar Sub Draadloos HiFi Hi-Fi WiFi Wi-Fi Boost Spotify Deezer TidalUpgrade je bestaande apparatuur: Connect maakt alles streaming geschikt.

Upgrade je bestaande apparatuur: Connect maakt alles streaming geschikt.

Platen, CD's: stream alles draadloos naar uw Sonos-speakers of maak je bestaande versterker draadloos.

Platen, CD's: stream alles draadloos naar uw Sonos-speakers of maak je bestaande versterker draadloos.

Connect is het eerst door Sonos bedachte component uit de Sonos familie.

Connect is het eerst door Sonos bedachte component uit de Sonos familie.

Maak van je stereo een geweldig streamend Sonos-systeem

  • Lijn-ingangen : Automatisch detecterend (RCA)
  • Lijn-uitgangen : Analoog (tulpstekkers), Digitaal (optisch & coaxiaal)
  • Geluidskwaliteit : THD + N < 0.009 %, 20 Hz - 20 kHz
  • Afmetingen (H x B x D) : 74 x 136 x 140 mm
  • Gewicht : 0,69 kg
  • Prijs : € 399,-

Bij de Vries Elektro zijn alle Sonos-speakers direct uit voorraad leverbaar. Kom langs in onze Experience Store voor een demonstratie van het Sonos-systeem.

De droom van iedere stereoliefhebber. De Sonos-speler die je bestaande HiFi-apparatuur draadloos maakt. Speel draadloos alle muziek ter wereld, vanaf de audio-apparatuur die je al in huis hebt.

Klein maar fijn: de Connect kan overal neergezet worden. Ook zichtbaar is de Connect een sieraad voor je woonkamer.

Klein maar fijn: de Connect kan overal neergezet worden. Ook zichtbaar is de Connect een sieraad voor je woonkamer.

Voor al je versterkte apparaten

Connect werkt met alle versterkte geluidsinstallaties die je hebt. Zoals je stereo, de receiver van je home-cinema en zelfs je ingebouwde speaker met centrale versterker. Dankzij de RCA, optische en coaxiale digitale audio-uitgangen kun je Connect met al je apparaten gebruiken.

Wil je andere audio aansluiten op je Connect? Dat kan. Van je versterkte platenspeler tot de telefoon van een vriend: even inpluggen en je streamt al je favoriete muziek op je huidige geluidsinstallatie. En het leuke is: je kunt elke track ook gewoon doorsturen naar je Sonos-speakers.


Een originele Sonos

Connect was één van de allereerste producten van Sonos. Het bestond al voordat we nadachten over onze speakers.

En eigenlijk is er niets veranderd. Dankzij onze regelmatige, voortdurende updates is Connect alleen maar beter en beter geworden.