Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

Boost.jpg

Sonos BOOST

Sonos Play:1 Stereo de Vries Elektro Rijswijk Service Goedkoop Voorraad Direct Leverbaar Emmastraat Wit Zwart Connect Play:3 Play:5 Connect:amp Playbar Sub Draadloos HiFi Hi-Fi WiFi Wi-Fi Boost Spotify Deezer TidalSonos Boost zorgt voor een stabiele verbinding door je hele huis.

Sonos Boost zorgt voor een stabiele verbinding door je hele huis.

De Sonos Boost kan ook aan de muur bevestigd worden.

De Sonos Boost kan ook aan de muur bevestigd worden.

Boost: het hart van je installatie.

Boost: het hart van je installatie.

Betrouwbaar draadloos netwerk

  • Afmetingen (H x B x D) : 33 x 115 x 115 mm
  • Gewicht : 0,19 kg
  • Aansluitingen : 2 ethernetpoorten (1 in & 1 uit)
  • Prijs : € 119,-
  • Kleur : Verkrijgbaar in wit

Bij de Vries Elektro zijn alle Sonos-speakers direct uit voorraad leverbaar. Kom langs in onze Experience Store voor een demonstratie van het Sonos-systeem.

Boost zorgt voor draadloze perfectie in de meest afgelegen kamer van je huis, voorkomt interferentie en verhoogt je bereik, ongeacht de grootte van je huis of het aantal aanwezig WiFi-apparaten.

Boost verzorgt een krachtig draadloos netwerk, uitsluitend voor je Sonos-speakers.

Boost verzorgt een krachtig draadloos netwerk, uitsluitend voor je Sonos-speakers.

Laat slechte WiFi je goede muziek niet verpesten.

Sommige huizen hebben gewoon geen goede WiFi. In andere huizen strijden er zoveel draadloze apparaten om bandbreedte dat ze het hele netwerk vertragen. En weer andere WiFi-netwerken hebben moeite om alle signalen naar de meest afgelegen kamers te zenden. Klinkt dat bekend? Dan kan Boost je helpen om toch perfect muziek te streamen.


Stream naar elke kamer

Boost heeft drie interne antennes. Deze zorgen dat het WiFi-signaal in alle richtingen wordt uitgezonden. Dwars door muren en plafonds. Zodat jij in elke uithoek van je huis de beste verbinding hebt. Alles voor de ultieme muziekbeleving.