Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

Beam.jpg

Sonos BEAM

Sonos Play:1 Stereo de Vries Elektro Rijswijk Service Goedkoop Voorraad Direct Leverbaar Emmastraat Wit Zwart Connect Play:3 Play:5 Connect:amp Playbar Sub Draadloos HiFi Hi-Fi WiFi Wi-Fi Boost Spotify Deezer TidalSonos Beam is zeer compact en heeft toch een fantastisch geluid.

Sonos Beam is zeer compact en heeft toch een fantastisch geluid.

De Sonos Beam beschikt over touchbediening aan de bovenzijde.

De Sonos Beam beschikt over touchbediening aan de bovenzijde.

De Sonos Beam kan ook gekoppeld worden met een Sub voor extra basweergave

De Sonos Beam kan ook gekoppeld worden met een Sub voor extra basweergave

Slimme soundbar voor je TV

  • Afmetingen (H x B x D) : 100 x 651 x 68,5 mm
  • Gewicht : 2,80 kg
  • Speakers: vier full-range-woofers, drie passieve radiatoren, één tweeter
  • Aansluitingen : 1 HDMI ARC (incl. optische audio-adapter), 1 ethernetpoort
  • Prijs : € 449,-
  • Kleur : Verkrijgbaar in zwart en wit speakerdoek met matte afwerking

Bij de Vries Elektro zijn alle Sonos-speakers direct uit voorraad leverbaar. Kom langs in onze Experience Store voor een demonstratie van het Sonos-systeem.

Beam maakt onderdeel uit van het Sonos sound system, dus je voegt eenvoudig meer speakers toe om elke kamer te vullen met geluid.

De Sonos Beam wordt via HDMI ARC aangesloten op je televisie.

De Sonos Beam wordt via HDMI ARC aangesloten op je televisie.

Gebruik de bediening die je wil

De Sonos Beam is te bedienen via een PC, laptop, tablet of smartphone. In de toekomst komt hier ook stembediening bij.

Installatie is zeer eenvoudig: sluit de Beam aan op je TV met de HDMI kabel. Vervolgens word je door de Sonos-app door de installatie geleid. Wanneer je TV niet over HDMI ARC (Audio Return Channel) beschikt, gebruik dan de meegeleverde optische-audio-kabel.


Thuisbioscoop

De Beam kan gekoppeld worden met een Sub en twee surroundspeakers voor de ultieme bioscoopervaring. Geen draden tussen de speakers, alleen een stopcontact is nodig.