Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

Samsung Frame

Sonos Play:1 Stereo de Vries Elektro Rijswijk Service Goedkoop Voorraad Direct Leverbaar Emmastraat Wit Zwart Connect Play:3 Play:5 Connect:amp Playbar Sub Draadloos HiFi Hi-Fi WiFi Wi-Fi Boost Spotify Deezer TidalGeef je woonkamer een update en geniet van wisselende beelden met jouw selectie kunstwerken en foto's

Geef je woonkamer een update en geniet van wisselende beelden met jouw selectie kunstwerken en foto's

Kies uit verschillende opties om de passe partout in de juiste vorm en kleur te vinden die het beste bij de kunstwerken past.

Kies uit verschillende opties om de passe partout in de juiste vorm en kleur te vinden die het beste bij de kunstwerken past.

Gebruik je smartphone om de instellingen aan te passen of een nieuw kunstwerk te vinden om weer te geven.

Gebruik je smartphone om de instellingen aan te passen of een nieuw kunstwerk te vinden om weer te geven.

De perfecte manier om de hele dag kunst te bewonderen

  • Formaat : 43" (109 cm) / 49” (124 cm) / 55" (137 cm) / 65" (165 cm)

  • Beeldresolutie : 4K UHD (3.840 x 2.160) QLED

  • Geluid : 40W RMS

  • Connectiviteit : 4x HDMI / 3x USB / Optical Out / CI+ slot

  • Leveringsomvang : TV / One Connection Box / No Gap Wall Mount / Afstandsbediening / Eén gepersonaliseerde lijst naar keuze

  • Prijs : €1.299,-* (43" model) / €1.599,-* (49” model) / €1.999,-* (55" model) /

    €2.499,-* (65" model)

Samsung The Frame hangt bij de Vries Elektro demonstratieklaar. Kom langs en laat u voorlichten door één van onze medewerkers.

Omdat hij op een echte lijst lijkt, maakt The Frame je woonruimte altijd mooier. Het grote scherm biedt een groots display voor kunst, waardoor het beeld altijd indruk maakt – of de tv nu aan of uit staat.
De meegeleverde NO GAP WALL MOUNT zorgt voor een bevestiging aan de muur zoals een schilderij.

De meegeleverde NO GAP WALL MOUNT zorgt voor een bevestiging aan de muur zoals een schilderij.

Als een echte lijst aan de muur

Je kunt de The Frame gemakkelijk en snel installeren, en hem opzij, naar achteren en naar voren kantelen voor het ideale zicht. Hij is schitterend van alle kanten en past perfect in jouw interieur.

Maak efficiënter gebruik van je ruimte. Met een bijna onzichtbare glasvezelkabel verbind je alle apparaten zonder rommelige kabels. The Frame werkt dus in totaal met één kabel van de TV naar de One Connection Box. Op de One Connection Box kunt u vervolgens alle randapparatuur aansluiten.

Door het omgevingslicht te detecteren past de helderheidssensor automatisch de helderheid en kleurtoon van het scherm aan voor een natuurlijke belichting. Je ziet je kunst dus altijd zoals het bedoeld is. Dag en nacht.

Bij aanschaf van Frame TV krijgt u één kleur lijst naar keuze cadeau.

Bij aanschaf van Frame TV krijgt u één kleur lijst naar keuze cadeau.

Stem hem af op je eigen stijl

De keuze is aan jou als het op The Frame aankomt. Kies de ideale gepersonaliseerde lijst voor je kamer, je smaak, of het kunstwerk. Magneten zorgen ervoor dat de lijst gemakkelijk bevestigd en verwijderd kan worden. Verkrijgbaar in Dark Wood, Light Wood, Zwart en Wit.

*Aanschafprijs is inclusief één gepersonaliseerde lijst in kleur naar keuze.