Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

Header.jpg

Quooker

Sonos Play:1 Stereo de Vries Elektro Rijswijk Service Goedkoop Voorraad Direct Leverbaar Emmastraat Wit Zwart Connect Play:3 Play:5 Connect:amp Playbar Sub Draadloos HiFi Hi-Fi WiFi Wi-Fi Boost Spotify Deezer Tidal


De Quooker Flex RVS inclusief Cube STAAT demonstratieklaar in onze winkel


De Sonos Play:1 is verkrijgbaar in zwart en wit.
single_tap_round_3.png
Quooker Kokend Water Kraan Bruisend Rijswijk Inbouw Service
quooker_logo.png

Met een kokendwaterkraan van Quooker heeft u altijd de beschikking over kokend water. Handig wanneer u thee wilt zetten maar ook bij het ontsmetten van een snijplank, het koken van pasta of het schoonmaken van een ovenschaal. Daarnaast biedt Quooker nog meer voordelen waarover u hieronder meer kunt lezen.

Veiligheid

De vraag of een Quooker wel 100% veilig is, is een volkomen begrijpelijke. Jaarlijks lopen honderden mensen brandwonden op door kokend water. Vooral met jonge kinderen en kokend water is het oppassen geblazen. Daarom kunnen we niet vaak genoeg benadrukken dat een Quooker, náást heel handig, vooral ook een zeer veilige keuze is voor ieder huishouden. Dat heeft vier belangrijke redenen.

Niet-massieve kokendwaterstraal

Stel dat je je handen onder de kokendwaterstraal houdt, zul je je handen hebben teruggetrokken nog vóórdat je je echt brandt. Dat komt omdat de kokenwaterstraal weliswaar heet, maar niet massief is zoals bij een waterkoker.

straal.png

Veilige bedieningsknop

Dankzij een uitgekiend beveiligingssysteem geeft een Quooker nooit zomaar kokend water. Je moet de bedieningsknop eerst twee keer indrukken en vervolgens draaien. Pas daarna stroomt het kokende water uit de kraan.

knop_3.png
Als kind heb ik eens een pan kokend water dat op het vuur stond over me heen gekregen. Ik ben toen over mijn hele borst verbrand. Dat zal onze kinderen niet gebeuren! Een Quooker kunnen ze niet over zich heen trekken, een waterkoker wel.

Geïsoleerde kraanuitloop

Bij alle modellen is de uitloop goed geïsoleerd, waardoor je je na het tappen van kokend water niet aan de Quooker zelf kunt branden. Ook is er in de kraan een aparte aanvoer van het warme en koude water. Kokend water wordt aangevoerd via een andere slang. 

uitloop.png

Een Quooker valt niet om

Een Quooker staat vast op het aanrechtblad. Een waterkoker kan omvallen, net als een pan water die op het vuur staat. Die twee veroorzaken verreweg de meeste ongelukken met kokend water. Dergelijke ongelukjes zijn met een Quooker in huis simpelweg onmogelijk.

temperatuur_1.png

Quooker Cube: koel bruisend en gefilterd water

Met de nieuwe Quooker CUBE haal je naast warm, koud en kokend water, nu ook koel bruisend en gefilterd water uit de Quooker-kraan.

Met de CUBE geniet je in een handomdraai van een glas tintelend fris water of maak je de lekkerste limonades en cocktails. Zo haal je alles uit één kraan: kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water.

Met de CUBE geniet je in een handomdraai van een glas tintelend fris water of maak je de lekkerste limonades en cocktails. Zo haal je alles uit één kraan: kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water.

De CUBE komt onderin je keukenkastje naast het Quooker-reservoir. Er zit een filter in, die het water zuivert. Aan de CUBE zit een CO2-cilinder, een koolzuurfles, waarmee je wel 70 liter koud bruiswater uit je Quooker-kraan kunt tappen.

Demonstratieklaar in onze showroom, kom langs voor meer informatie.

cube-bruis_1.jpg

Wilt u meer informatie over Quooker? Kom langs in onze winkel, we adviseren u graag.