Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

Over Sonos.jpg

Over SONOS

Sonos Play:1 Stereo de Vries Elektro Rijswijk Service Goedkoop Voorraad Direct Leverbaar Emmastraat Wit Zwart Connect Play:3 Play:5 Connect:amp Playbar Sub Draadloos HiFi Hi-Fi WiFi Wi-Fi Boost Spotify Deezer TidalSONOS PLAY:1

SONOS PLAY:1

SONOS PLAY:3

SONOS PLAY:3

SONOS PLAY:5

SONOS PLAY:5

SONOS maakt het leven aangenamer.

Muziekliefhebbers zijn het hart en de ziel van SONOS, een bedrijf dat is opgericht door muziekliefhebbers, voor muziekliefhebbers. Alles wat ze doen, van de producten die ze ontwerpen tot de manier waarop ze communiceren met klanten, partners en elkaar, geeft uitdrukking aan die passie.

We maken het leven meer onderhoudend.

Muziek thuis heeft een flinke ontwikkeling doorgemaakt sinds de lp en de cd. Digitale jukeboxen als iTunes en Windows Media Player vind je overal. En internetradiostations en muziekservices met miljoenen songs groeien wereldwijd explosief. De visie van SONOS is om elk huis te vullen met muziek door het voor jou als gebruiker heel eenvoudig te maken om van al die muziek in iedere kamer te kunnen genieten. Klanten van SONOS ontdekken hun liefde voor muziek opnieuw. Ze vertellen constant dat ze met SONOS thuis veel meer naar muziek luisteren dan ooit tevoren. Als je in de loop van de jaren een grote muziekverzameling hebt opgebouwd of als je alleen maar de wereld van muziek wil aanboren die wordt gestreamd via het internet, kan SONOS je helpen het leven aangenamer te maken.

 
Muziekliefhebbers zijn het hart en de ziel van SONOS, een bedrijf dat is opgericht door muziekliefhebbers, voor muziekliefhebbers.

Combineer twee SONOS PLAY:3 speakers met een  PLAYBAR  of  PLAYBASE  voor een ongekende home theatre ervaring.

Een nieuwe benadering van consumentenelektronica.

Het was geen gering probleem: het eenvoudig maken om muziek af te spelen in het hele huis. Het vroeg om een nieuwe benadering van de ontwikkeling en aflevering van consumentenelektronica. SONOS blinkt uit in het bouwen van systemen waarin hardware, software, industrieel ontwerp, gebruiksgemak en diensten worden gecombineerd tot een eenvoudig pakket dat direct werkt als je het uit de doos haalt. En omdat het de missie van SONOS is om fanatieke klanten te creëren, bieden ze de beste ondersteuning in de bedrijfstak. SONOS zal nooit op zijn lauweren rusten, maar blijven het systeem verbeteren, zelfs nadat ze zijn verkocht, door gratis software-updates te leveren die klanten telkens weer nieuwe functies en muziekdiensten bieden. Het is de overtuiging van SONOS dat ooit alle home entertainment producten op deze wijze worden gemaakt.


Een bedrijf dat mondiaal groeit.

SONOS doet in zeven talen zaken in meer dan 50 landen via duizenden winkels over de hele wereld. Ze hebben kantoren in Santa Barbara, CA en Cambridge, MA in Amerika, in Hilversum, Nederland en Penang, Maleisië. SONOS investeert in nieuwe producten en marktontwikkelingen. Om zo elk huis met muziek te vullen.