Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

Header.jpg

Over Laurastar

Sonos Play:1 Stereo de Vries Elektro Rijswijk Service Goedkoop Voorraad Direct Leverbaar Emmastraat Wit Zwart Connect Play:3 Play:5 Connect:amp Playbar Sub Draadloos HiFi Hi-Fi WiFi Wi-Fi Boost Spotify Deezer Tidal


Laurastar altijd demonstratieklaar in onze winkel


Laurastar Strijken Strijkijzer Stoomstrijkijzer Kwaliteit Zwitsers Lift Strijktafel Stoomgenerator
Laurastar ingeklapt.jpg
SONOS PLAY:5

Een mooier en gezonder leven

Laurastar is een Zwitsers merk dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen van strijksystemen waarbij optimaal rekening wordt gehouden met uw kleding en het milieu. Daarom innoveert Laurastar constant zodat u eenvoudig de schoonheid van uw kleding kunt behouden waarbij deze natuurlijk wordt gezuiverd dankzij het hygiënische effect van de stoom. Laurastar zorgt voor u, maar ook voor onze aarde.

De all-in-one systemen maken gebruik van een actieve strijktafel met opblaas- en aanzuigfunctie. Hiermee strijkt u de perfecte vouw in een pantalon en krijgt u geen valse plooien in uw kledingstukken.

Bij de Vries elektro staat het Laurastar strijksysteem altijd demonstratieklaar!

Elk product wordt ontwikkeld om lang mee te gaan, met als doel geprogrammeerde veroudering tegen te gaan. Want het leven is nooit te mooi.

Combineer twee SONOS PLAY:3 speakers met een  PLAYBAR  of  PLAYBASE  voor een ongekende home theatre ervaring.

Dry Microfine Steam

De stoom van Laurastar, Dry Microfine Steam (DMS), is exclusief gecreëerd door Laurastar voor de grote modeontwerpers met een professionele perstechnologie en voor de verzorging van de schoonheid van de stoffen. De milieuvriendelijke activiteit van de stoom is ook effectief in het hart van de vezels om deze gezonder en mooier te maken. Dankzij het hygiënische effect vernietigt de DMS op duurzame en natuurlijke wijze de vervelende micro-organismen.


Verzorging van de schoonheid

Er is niets mooier dan een kledingstuk dat u goed tot uw recht laat komen en waarin u zich heerlijk voelt. De Laurastar-stoom verzorgt uw stoffen door ze voorzichtig en natuurlijk voller te maken, zelfs de meest delicate stoffen zoals wol en angora, zodat de stoffen hun oorspronkelijke schoonheid behouden waar u voor gevallen bent.