Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

Over Google Assistant

Sonos Play:1 Stereo de Vries Elektro Rijswijk Service Goedkoop Voorraad Direct Leverbaar Emmastraat Wit Zwart Connect Play:3 Play:5 Connect:amp Playbar Sub Draadloos HiFi Hi-Fi WiFi Wi-Fi Boost Spotify Deezer Tidal


OVER GOOGLE ASSISTANT


Speel muziek door uw hele huis met het Citation multiroomsysteem.
Weg met al die draden! De luidsprekers van Harman / Kardon streamen uw audio draadloos en leveren het befaamde geluid van Harman / Kardon.
De Surround sluit je met een stroomkabel aan op het stopcontact, de verbinding met de Bar is volledig draadloos.

De Google Assistent is een slimme, stemgestuurde hulp. De app is al jaren in het Engels beschikbaar en ging in augustus 2018 ook Nederlands praten.

Het is een slimme, geavanceerde dienst die je vragen kunt stellen met je stem, maar ook opdrachten geven. Hij kan echter ook uit zichzelf ondersteuning bieden, door je ‘s ochtends bijvoorbeeld te waarschuwen voor files op weg naar je werk.

De Google Assistent is een stuk slimmer dan andere spraakassistenten, omdat Google heel veel data in huis heeft. Veel mensen gebruiken immers meerdere Google-apps en functie, waardoor de Assistent vrijwel overal een antwoord op heeft.

De Google Assistant wordt geactiveerd met een stemcommando en vervolgens kun je een vraag stellen of een opdracht geven. Dit betekent dat een slimme speaker met Google Assistant niet alleen gebruikt kan worden voor het spelen van muziek maar ook voor het dimmen van de verlichting, het opstellen van een boodschappenlijst of het beantwoorden van vragen.

De Google Assistent is een stuk slimmer dan andere spraakassistenten, omdat Google heel veel data in huis heeft.