Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

Over Citation

Sonos Play:1 Stereo de Vries Elektro Rijswijk Service Goedkoop Voorraad Direct Leverbaar Emmastraat Wit Zwart Connect Play:3 Play:5 Connect:amp Playbar Sub Draadloos HiFi Hi-Fi WiFi Wi-Fi Boost Spotify Deezer Tidal


OVER CITATION


Speel muziek door uw hele huis met het Citation multiroomsysteem.
Weg met al die draden! De luidsprekers van Harman / Kardon streamen uw audio draadloos en leveren het befaamde geluid van Harman / Kardon.
De Surround sluit je met een stroomkabel aan op het stopcontact, de verbinding met de Bar is volledig draadloos.

De Citation-serie is voorzien van industriële kenmerken als de aluminium afwerking. Deze look wordt vooral benadrukt door het grijze en zwarte textiel dat vuilafstotend en vlamwerend werkt. De Citation-serie combineert de kennis van Harman Kardon op het gebied van sound engineering met de stijl van Kvadrat, een Europese producent van designtextiel.

De Citation-serie stelt gebruikers in staat de speakers afzonderlijk te gebruiken of als een 5.1 surround sound-systeem. Met de multiroom-functie is het mogelijk het geluid vanuit elke kamer bedienen, of de muziek nu uit één bron komt of verschillende nummers in andere kamers worden afgespeeld. Ook hier is de Google Assistant aanwezig. Slimme spraakbediening maakt het gemakkelijk om de agenda te beheren, to do lijstjes op te stellen, het weerbericht op te vragen en meer smart devices te besturen. Commando’s als “Hey Google, speel jazz muziek af” of “Hey Google, dim het licht” regelen de sfeer in elke kamer van het huis.

Bovendien hebben de Citation-speakers van Harman Kardon ingebouwde Chromecast-technologie die meer dan driehonderd hd-kwaliteit audio- en video streaming services aanbiedt. Zodra de verbinding is gemaakt met hetzelfde wifi-netwerk als de Citation-speaker, kan een smartphone, tablet of laptop de nieuwste release-hits of afspeellijsten “casten” met een Chromecast-compatibele app.

De Citation-serie stelt gebruikers in staat de speakers afzonderlijk te gebruiken of als een 5.1 surround sound-systeem.

Met de multiroom-functie is het mogelijk het geluid vanuit elke kamer bedienen, of de muziek nu uit één bron komt of verschillende nummers in andere kamers worden afgespeeld.