Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

E82018banner.png

Jura E8 2018

Sonos Play:1 Stereo de Vries Elektro Rijswijk Service Goedkoop Voorraad Direct Leverbaar Emmastraat Wit Zwart Connect Play:3 Play:5 Connect:amp Playbar Sub Draadloos HiFi Hi-Fi WiFi Wi-Fi Boost Spotify Deezer Tidal

Jura E8: 50 % meer specialiteiten

Een helder, rechtlijnig design: dat karakteriseert het uiterlijk van de E8. De innovatieve technologieën die in de Jura E-serie worden gebruikt, garanderen een werkelijk voortreffelijke koffie-ervaring. Het extractieproces voor espresso en ristretto is 100% geperfectioneerd. Een topinnovatie, het Pulse Extraction Process (P.E.P.), optimaliseert de extractietijd en staat garant voor het beste aroma voor 'korte' koffiespecialiteiten.

De succesvolste volautomaat van JURA is nog verder geperfectioneerd. Met de E8 bereidt u nu in totaal 12 verschillende specialiteiten met één druk op de knop. Nieuwe verleidelijke opties zijn nu bovendien water voor groene thee, koffie speciaal, espresso doppio en espresso macchiato met één druk op de knop.

E8_2018_emo_Pl_Varieties_EFD_de_Original_deu_19926.jpg

E8_2018_det_Cr_Screens_en_Original_eng_19983 (1).jpg

Specificaties

 • Pulse Extraction Process (P.E.P.) voor perfecte espresso
 • Koffiesterkte programmeerbaar in acht niveaus
 • Bereidingstemperatuur programmeerbaar in twee niveaus
 • TFT kleurendisplay
 • Intelligent Water System
 • Wireless Ready voor bediening met app
 • 1,9 liter waterreservoir
 • 280 gram bonenreservoir

Kleuren

 • Chroom (€1.299,-)
 • Dark Inox (€1.249,-)
 • Platina (€1.249,-)

Inclusief 25 maanden garantie


Onderhoud & Accessoires

Het goed onderhouden van uw Jura espressomachine zorgt ervoor dat u zo lang mogelijk kunt genieten van heerlijke koffiespecialiteiten. Wij hebben alle accessoires altijd in voorraad en geven u graag tips om uw machine in perfecte staat te houden.

Ook voor een onderhoudsbeurt aan uw machine kunt u bij ons terecht. U krijgt, gedurende de tijd dat uw machine in onderhoud is, een leenmachine mee zodat u kunt blijven genieten van de Jura koffiekwaliteit.

Bekijk HIER de verkrijgbare accessoires

Onderhoudsmiddelen.png