Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

D'Vrel

Jura Espresso Koffie Koffiebonen Cappuccino Latte Macchiato Rijswijk Volautomaat Espressomachine Bonen Vers Rijswijk Speciaalzaak Premium

 
d’Vrel_logo jpg.jpg
 

d'Vrel Nero.jpg

Samengesteld van bonen uit Brazilië, Peru, Colombia en Indonesië

Volle donkere krachtige espresso met mooie karamel- en chocoladetonen, afgerond met een tikje pit.

500 gram € 10,95
1000 gram € 19,95

d'Vrel Exclusivo.jpg

Samengesteld van bonen uit Colombia, Brazilië en Indonesië

Elegante espresso met een verfijnde balans tussen fris en zoet. Volle chocolade- en karameltonen, gecombineerd met licht fruitige en zacht bloemige aroma’s en met een mooie, licht aardse afdronk. Middel krachtig in zijn body.

500 gram € 10,95
1000 gram € 19,95

Jura ENA8 aluminium koffie espresso cappuccino latte macchiato koffiebonen vers aroma de Vries elektro Rijswijk

Samengesteld van bonen uit Brazilië, Guatemala, Colombia en Ethiopië

Uitdagend en complex van smaak, met mooie ronde getoaste chocoladetonen, gecombineerd met een heldere frisheid en delicate, fruitige en karamelachtige aroma’s.

500 gram € 10,95
1000 gram € 19,95


d'Vrel Arabica.jpg

Samengesteld van bonen uit Brazilië, Guatemala en Peru

Mooie volle koffie, op waterbasis gedecafineerd, met lichte frisse tonen en een smaakvolle, pittige afdronk.

500 gram € 10,95
1000 gram € 19,95

d'Vrel Winterkoffie.jpg

Samengesteld van bonen uit Brazilië, Guatemala, Colombia en Kenya

Deze koffie past perfect bij de winter. Krachtig, vol en fris-zoet met heerlijke chocoladetonen en een rijke, langdurige nasmaak.

1000 gram € 20,95

d'Vrel Verona nieuw.jpg

Samengesteld van bonen uit Brazilië en Ethiopië

Subtiele nuances van zoetgeurende bloemen in het aroma, gevolgd door frisse citrus- en jasmijntonen en het zoete van melkchocolade en karamel in de afdronk.

500 gram € 10,95
1000 gram €19,95