Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

Accessoires Miele

WELKOM BIJ DE VRIES ELEKTRO


Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica.
De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

Beleef de nieuwste techniek van alle grote merken en geniet van de service. Het gaat om tastbare kwaliteit en voelbare service.

ACCESSOIRES MIELE


De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Siemens Inbouw Bakoven HB633GNS1 met Inbouwservice

UltraPhase 1

€ 13,95

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Siemens EC6E5PC90 inbouw gaskookplaat met inbouwservice

UltraPhase 2

€ 13,95

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Siemens CM656NBS1 inbouw combimagnetron met inbouwservice

UltraColor wasmiddel 2L

€ 14,95

UltraWhite waspoeder 2,7KG

€ 17,95

WoolCare fijnwasmiddel 1,5L

€ 13,49

Wasverzachter 1,5L

€ 9,95

FragranceDos geurflacon

€ 11,95

CapDosing 10 st.

vanaf € 6,50

Cappuccinoreiniger groot.jpg

FJM stofzuigerzakken 4 st.

€ 13,99

Glazen melkhouder.jpg

GN stofzuigerzakken 4 st.

€ 13,99

SF-AP50 AirClean Plus Filter

€ 18,99

RVS melkbeker groot.jpg

SF-HA50 HEPA AirClean Filter

€ 29,99

SF-AA30 Actief AirClean Filter

€ 18,99

Melkschuimer.jpg

SF-HA30 HEPA AirClean Filter

€ 29,99

miele-ontkalkingstabletten-6-stuks-van-miele-af3.jpg

Ontkalkingstabletten 6 stuks

€ 17,49

Parquet Twister

€ 44,95

miele-reinigingstabletten-1-800-600.jpg

Reinigingstabletten 10 stuks

€ 17,49

Cool Control Wireless.jpg

Parquet Twister XL

€ 54,95