Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

Accessoires Jura

WELKOM BIJ DE VRIES ELEKTRO


Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica.
De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

Beleef de nieuwste techniek van alle grote merken en geniet van de service. Het gaat om tastbare kwaliteit en voelbare service.

     ACCESSOIRES JURA


De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Siemens Inbouw Bakoven HB633GNS1 met Inbouwservice

Claris waterfilter grijs

€ 13,99

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Siemens EC6E5PC90 inbouw gaskookplaat met inbouwservice
gallery_packshot.jpg

Claris waterfilter wit

€ 13,99

Claris waterfilter grijs mini

€ 10,99

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Siemens CM656NBS1 inbouw combimagnetron met inbouwservice

Claris waterfilter grijs 3-pak

€ 39,99


Reinigingsblister 6 st.

€ 9,50

Reinigingspot 25 st.

€ 33,50

Ontkalkingstabletten 3x3

€ 14,50

Ontkalkingstabletten 12x3

€ 56,50


Cappuccino reiniger 250ml

€ 9,95

Cappuccinoreiniger groot.jpg

Cappuccino reiniger 1000ml

€ 19,95

Glazen melkhouder.jpg

Glazen melkhouder 0,5 ltr

€ 24,95

RVS melkhouder 0,4 ltr

€ 59,-


RVS melkbeker groot.jpg

RVS melkhouder 0,6 ltr

€ 69,-

Melkslangenset

€ 17,99

Melkschuimer.jpg

Automatische melkopschuimer

€ 99,-

Cool Control Basic

vanaf € 119,-


Cool Control Wireless.jpg

Cool Control Wireless

vanaf € 199,-

cc1l_black_image1.jpg
cc1l_image1.jpg

Cool Control Wireless 1L zwart

€ 179,-

Cool Control Wireless 1L wit

€ 179,-

jura melkslang rvs

Melkslang met RVS mantel

€ 19,95