Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

Ziggo analoog naar digitaal


 
 

ZIGGO SCHAKELT ANALOOG UIT:

Als u tv kijkt via Ziggo heeft u onlangs een brief ontvangen. Hierin geeft Ziggo aan het analoge tv signaal per 12 maart op te heffen.

Mocht  een en ander voor u onduidelijk zijn aarzel dan niet om navraag bij ons te doen.

Telefoon: 070-3900505  of vul het online contactformulier in.

In het geval u uitsluitend analoog kijkt zijn er namelijk een aantal mogelijkheden  voor u om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook hebben wij interessante aanbiedingen!

Belangrijk: stap niet zomaar over naar een andere provider zonder te weten wat dit voor u betekent! Wij adviseren u graag.