Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

acties.png

Acties

WELKOM BIJ DE VRIES ELEKTRO


Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica.
De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

Beleef de nieuwste techniek van alle grote merken en geniet van de service. Het gaat om tastbare kwaliteit en voelbare service.

Speciaal voor u selecteren we de mooiste en de beste aanbiedingen van topmerken.
Deze acties combineren we altijd met onze uitstekende service, installatie en snelle levering!


Speciaal voor u geselecteerd

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Samsung 4K UHD Televisie Korting Actie Op Geselecteerde Modellen

Wasmachine + droger
voor € 999,-

Nu bij de Vries Elektro: een Siemens was/droogzuil, bestaande uit de WM14N292 wasmachine en de WT46G490 condensdroger. De wasmachine heeft een trommelinhoud van 7 kg, een centrifugetoerental van 1400 toeren en is uitgevoerd met een koolborstelloze motor. De droger met autoDry functie voorkomt dat wasgoed krimpt tijdens het drogen en is voorzien van een grote trommel voor een maximale belading tot 8 kg.

Deze was/droogzuil is verkrijgbaar voor € 999,- inclusief bezorgen, installeren en afvoeren van uw oude machine(s).

Ook verkrijgbaar met warmte-pompdroger Een warmtepompdroger biedt een aantal voordelen ten opzichte van een condensdroger:
  • Vele malen zuiniger met energie
  • Blaast minder warmte uit
  • Blaast minder vocht uit
  • Gemakkelijker in onderhoud
en gratis strijkijzer voor
€ 1299,-
De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Samsung QLED Raceweken Xbox Racestuur

Samsung Raceweken:
QLED met gratis Racepakket

Samsung heeft recentelijk de QLED-TV geïntroduceerd. Om de aanschaf van deze geweldige TV's extra aantrekkelijk te maken geeft Samsungnu,afhankelijk van het gekozen model, een racepakket t.w.v. maximaal € 799,- cadeau bij aanschaf van een QLED TV.

Aangezien de nieuwe reeks TV's van Samsung nóg slimmer is geworden, kunt u in plaats van een racepakket ook kiezen voor een cashback van maximaal € 500,-

Ook op de Premium UHD modellen kunt u kiezen voor cashback of het racepakket.

De Samsung QLED-toestellen zijn bij de Vries Elektro verkrijgbaar. Kom langs in onze showroom voor een demonstratie.

De refund-actie van Samsung loopt van 14 augustus t/m 8 oktober 2017. 

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Miele set bestaande uit wasmachine en wasdroger met gratis stofzuiger

Nu €75,- retour op alle A+++
koelkasten van BOSCH

Duurzaamheid en Bosch zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De huishoudelijke apparaten van Bosch behoren tot de zuinigste ter wereld. Zo is een A+++ koelkast al bijna 50% zuiniger dan een koelkast met label A+. Dat is niet alleen goed voor natuur en milieu, u merkt het ook aan uw energierekening.

Wanneer u in de periode van 1 juni 2017 tot en met 31 augustus 2017 een actiemodel Bosch A+++ koelvriescombinatie heeft gekocht, krijgt u nu tijdelijk € 75,- terug. 


De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Miele Complete C3 PowerLine Parquet Stofzuiger

Win een SONOS
PLAY:1 Special

Tien jaar SONOS bij de Vries Elektro. Dit vieren wij samen met u.

Vanaf 1 juli maakt u tien weken lang kans op een fantastische prijs. Wanneer u tussen 1 juli 2017 en 9 september 2017 één of meerdere SONOS producten koopt, maakt u kans op een SONOS PLAY:1 Special.

Dit pakket bestaat uit een SONOS PLAY:1 in wit of zwart inclusief verlichte deskstand. Deze stand is dimbaar en beschikt over twee USB-aansluitingen om bijvoorbeeld uw smartphone of tablet op te laden.

SONOS is bij de Vries Elektro direct uit voorraad leverbaar.

Kom langs in onze SONOS Experience Store voor een demonstratie of kijk op onze ONLINE Experience Store.

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Samsung UE40K6400 met Sonos Playbar en Boost op draaibare glazen voet

Nooit meer ontdooien.
Puur genieten.

De vrijstaande koel-diepvriescombinaties van Miele onderscheiden zich door een hoog gebruikscomfort, laag energieverbruik en strak design.

Bij de ontwikkeling van de vrijstaande koel-diepvriescombinaties is veel aandacht besteed aan een laag energieverbruik. Dat is wel zo fijn voor een apparaat dat jarenlang constant in gebruik is. 

Kiest u voor een koel-vriescombinatie met efficiëntieklasse A++ dan ontvangt u € 50,- retour. Op een model met A+++ is uw retournerend actievoordeel maar liefst € 100,-. Goed voor het milieu en uw portemonnee!

Actie geldig van 1 juli 2017 t/m 31 augustus 2017 op alle modellen beginnend met typeaanduiding KFN.

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Sonos Sub basmodule voor diep geluid

1,2,3... Alles schoon!
 

Wanneer u een Miele koopt kunt u een schoon resultaat verwachten, overal, of het nu om uw favoriete zijden bloesje gaat of het handgemaakte tapijt op uw houten vloer.

Daarom ontvangt u nu, bij aankoop van een Miele-wasmachine én -droger tussen 19 juni en 20 augustus 2017, de Miele Complete C2 Ecoline stofzuiger in mangorood t.w.v. € 189,95 cadeau. Zo houdt u én uw was, én uw huis stralend schoon.


De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Miele C1 Compact Ecoline Stofzuiger inclusief gratis doos stofzuigerzakken

Tip: geef eens
een cadeaubon

Bent u op zoek naar een cadeau maar weet u niet wat u de persoon in kwestie moet geven? Geef dan een cadeaubon van de Vries Elektro! U kunt zelf een waarde kiezen. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in onze winkel en geldig op ons gehele assortiment.

Uw oude JURA inruilen?
Dat kan bij de Vries Elektro

Bij inlevering van uw oude volautomatische koffiemachine ontvangt u tot € 250,- inruilvoordeel bij aankoop van een Jura
koffiemachine.

  • € 100,-  bij aankoop tot € 1000,-
  • € 150,-  bij aankoop tot € 1750,-
  • € 250,- bij aankoop tot € 2500,-

U bent van harte welkom in onze Jura shop voor een perfecte koffie, espresso
of cappuccino.

Keuze uit meer dan 30 Jura koffiemachines, demo en end-of-life
machines.

Inruilactie niet icm andere aanbiedingen.

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Samsung UHD 4K LED televisie UE49KS7000

Kopen met service doet u
bij de Vries Elektro

De Siemens WM14T490 is een wasmachine met een trommelinhoud van 8kg en 1400 toeren. Met een A+++ -30% energielabel is deze machine ook nog eens zeer energiezuinig.

Verder beschikt deze wasautomaat over een kort programma en een koolborstelloze motor.

Hierbij krijgt u ook nog eens de service van de Vries Elektro bij: vakkundige bezorging en installatie, afvoeren van uw oude machine, een uitleg van uw nieuwe machine en het afvoeren van verpakkingsmateriaal.

De Siemens WM14T490 is verkrijgbaar voor € 599,- inclusief zeeppakket.

Klik HIER om te bestellen


De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Siemens wasmachine en wasdroger combinatie aanbieding

Win een Gazelle E-bike
bij Bosch

Wanneer u een geselecteerd model Bosch wasmachine of -droger  koopt maakt u kans op het winnen van een Gazelle E-bike t.w.v. €2.799,-.

De actie is geldig wanneer u een SportsEdition wasmachine of -droger koopt. Deze machines hebben een speciale stand om uw sportkleding met de grootst mogelijke zorg te behandelen.

Deze actie is geldig voor aankopen gedaan tussen 1 juli 2017 en 31 augustus 2017. Het gaat hierbij om de modellen WAT28490NL en WTW85490NL.

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Cadeaubon

Dyson ventilatoren:
revolutionair in verkoelen

Zoekt u wat verkoeling met deze warme dagen? De Dyson AM08 is een in hoogte verstelbare ventilator zonder draaiende bladen en daardoor ook veilig voor kinderen. Het gestroomlijnde ontwerp zorgt voor een fluisterstille werking en met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u de ventilator in 10 stappen instellen.

De Dyson AM08 is uit voorraad leverbaar.

Kom langs in de winkel voor een demonstratie of bekijk ons verdere assortiment ventilatoren van Dyson.

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Sonos Home Cinema 5.1 Surround Direct uit voorraad leverbaar

Tot € 70,- retour bij een
Dyson (steel)stofzuiger

Bij Dyson kunt u terecht voor een groot aanbod aan sledestofzuigers zonder stofzuigerzak en snoerloze steelstofzuigers.

Het kopen van een nieuwe Dyson stofzuiger is nu extra aantrekkelijk: u krijgt, afhankelijk van het model, tot € 70,- retour gestort op uw bankrekening.

Kom langs bij de Vries Elektro en profiteer van deze aantrekkelijk actie.

De actie is geldig op aankopen tussen 1 juli 2017 en 31 augustus 2017.


De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Laurastar Lift Red Stoomcentrale uit voorraad leverbaar

Een nieuwe manier
van strijken

De eerste stoomcentrale met een handvat, licht en compact, Laurastar Lift gaat overal met u mee, van de strijkplank tot de kledinghanger in uw kast. Zowel bruikbaar voor een laatste opfrissing van een kledingstuk op een hanger als voor het strijken op de strijkplank.

De stoomcentrale Laurastar Lift Original Red wordt geleverd met een professioneel, exclusief door Laurastar ontwikkeld strijkijzer met een ultralichte professionele zool, die ultrafijne en krachtige stoom verspreidt en zich aan elke stof aanpast. De afgeronde vorm vergemakkelijkt het strijken zonder valse plooien te maken.
De stoomcentrale Laurastar Lift Original Red wordt geleverd met een speciaal matje om het hete ijzer op te zetten, een beschermzool voor delicate stoffen en een anti-kalkfilter.

De Laurastar Lift is verkrijgbaar voor       € 399,- en is direct uit voorraad leverbaar. 

Klik hier om te bestellen

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Miele actie wasmiddel cadeau twindos automatisch doseren

Eén jaar Miele
wasmiddel cadeau

Het TwinDos-systeem is het eerste automatische doseersysteem, bestaande uit twee fasen. Met één druk op de knop altijd het juiste vloeibare wasmiddel voor de beste wasresultaten. Het geheim van het uitstekende wasresultaat ligt in het samenspel tussen de twee vloeibare wasmiddelen UltraPhase 1 en UltraPhase 2. De twee wasmiddelen worden op het juiste moment tijdens het wasproces automatisch gedoseerd.

Heeft u een W1-wasmachine met TwinDos aangeschaft en een voucher ontvangen met de tekst: Wasmiddelpakket voor 1 jaar wassen cadeau? Dan kunt u de twee vouchercodes op deze pagina verzilveren.

Bezoek ons Miele Innovation Centre en laat u voorlichten over de TwinDos wasmachines van Miele. 

De wasmiddelactie is geldig t/m 31 augustus 2017.

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Laurastar Strijksysteem Actieve Plank met aanzuig en opblaasfunctie

Sneller strijken met
Laurastar

Met het Laurastar strijksysteem was strijken nog nooit zo gemakkelijk én snel! Het systeem bestaat uit een actieve tafel met een aanzuig- en opblaasfunctie, een geïntegreerde stoomcentrale en een professioneel strijkijzer met een extra beschermzool voor delicate stoffen. Het systeem kan na gebruik gemakkelijk worden opgeborgen door de in de plank ingebouwde wieltjes.

In onze winkel staat het Laurastar strijksysteem demonstratieklaar.

Het Laurastar S4 strijksysteem is tijdelijk verkrijgbaar van € 1.099,- voor € 999,- en is direct uit voorraad leverbaar.

Klik hier om te bestellen