Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

inbouwapparatuur def.jpg

Inbouw

WELKOM BIJ DE VRIES ELEKTRO


Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica.
De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

Beleef de nieuwste techniek van alle grote merken en geniet van de service. Het gaat om tastbare kwaliteit en voelbare service.

Advies aan huis over inbouwapparatuur? Dat kan bij de Vries Elektro. Siemens, Bosch, Miele en Liebherr zijn in ons assortiment vertegenwoordigd. U kunt rekenen op professionele in- en uitbouw door onze eigen installateurs. Bezoek onze winkel om de mogelijkheden te bekijken en laat u deskundig voorlichten door onze medewerkers.


SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD

 

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Siemens SN635X03 inbouw vaatwasser aanbieding afwasmachine InfoLight

Siemens inbouw
vaatwasser

De volledig integreerbare Siemens SN635X03 is een energiezuinige vaatwasser met 5 programma's. Verder beschikt dit apparaat over een InfoLight waarmee een licht geprojecteerd wordt op uw vloer om aan te geven of de vaatwasser nog bezig is. De VarioSpeed functie zorgt er ook nog eens voor dat uw vaat, wanneer u minder tijd heeft,  in de helft van de normale programmaduur klaar is.

De Siemens SN635X03 is verkrijgbaar voor € 699,- inclusief bezorgen, inbouw van de nieuwe machine en uitbouw van uw oude machine.

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Siemens integreerbare vaatwasser SN535S00GE met inbouwservice

Siemens integreerbare
vaatwasser

De Siemens SN535S00GE is een integreerbare vaatwasser met de bediening op het front. Deze machine beschikt over vijf programma's en VarioSpeed functie: dit levert per programma zo'n 50% tijdsbesparing op.
Verder is de vaatwasser voorzien van een in hoogte verstelbare bovenkorf, elektronische voorprogrammering, digitale resttijdindicatie en een koolborstelloze motor voor extra stilte, zuinigheid en levensduur.

De Siemens SN535S00GE is verkrijgbaar voor € 699,- inclusief bezorgen, inbouw van de nieuwe machine en uitbouw van uw oude machine.

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Siemens inbouw vaatwasser SN658X04TE met variolade besteklade

Siemens inbouw
vaatwasser met varioLade

De volledig integreerbare Siemens SN658X04TE is een vaatwasser met een A++ energielabel en besteklade. Dankzij de turbospeedfunctie kunt u kortere tijd uw vaat weer stralend schoon krijgen. De bovenkorf beschikt over rackMatic: hiermee kunt u de bovenkorf instellen op drie hoogtes. Het geluidsniveau van deze vaatwasser bedraagt slechts 42 dB en garandeert hiermee een fluisterstille werking.

De Siemens SN658X04TE is verkrijgbaar voor € 899,- inclusief bezorgen, inbouw van de nieuwe machine en uitbouw van uw oude machine. Ook leverbaar als hoog model SX658X04TE voor € 999,- inclusief bezorgen en inbouwen.

Ook verkrijgbaar als Siemens SN657X01PN met Zeolith droogsysteem Met vaatwassers voorzien van Zeolith
kan veel energie worden bespaard.
Maar de vaatwassers van Siemens
met Zeolith overtuigen vooral met
hun uitzonderlijke droog- en glansresultaten,
zowel bij waardevol glaswerk als
hoogwaardig porselein, roestvrijstalen pannen
of zelfs kunststof kommen, schalen
en bakjes.
, A+++ energielabel, 42 dB geluidsniveau en interieurverlichting voor € 999,- inclusief bezorgen, inbouw van de nieuwe machine en uitbouw van uw oude machine.

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Siemens Inbouw Bakoven HB633GNS1 met Inbouwservice

Siemens inbouw
bakoven

De Siemens HB633GBS1 is een bakoven met tien verwarmingssystemen. Het apparaat is voorzien van een 2,8" TFT-display met tiptoetsen. Verder beschikt deze bakoven over een telescooprails waarmee u producten gemakkelijk in en uit de oven kunt schuiven. Met een A+ energielabel heeft deze bakoven een zeer laag energieverbruik.

De Siemens HB633GBS1 is verkrijgbaar voor € 799,- inclusief bezorgen, inbouw van het apparaat en uitbouw van uw oude apparaat.

Ook verkrijgbaar als HB673GBS1 met cookControl Met cookControl helpt het apparaat u, door middel van een ingebouwd 'kookboek' bij het bereiden van bepaalde gerechten. en pyrolytisch reinigingssysteemBij pyrolytisch reinigen bereikt de oven een temperatuur van 500 graden celsius. Op deze temperatuur verpulvert al het vuil en vet. As valt op de bodem van de oven en kan eenvoudig uit het compartiment geveegd worden. voor € 999,- inclusief bezorgen, inbouw van het apparaat en uitbouw van uw oude apparaat.
De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Siemens EC6E5PC90 inbouw gaskookplaat met inbouwservice

Siemens inbouw
gaskookplaat

De 58 cm brede Siemens EC6E5PC90 inbouw gaskookplaat is uitgevoerd in RVS en beschikt over gietijzeren pannendragers. Met deze gaskookplaat kunt u de warmtebron uiterst nauwkeurig aansturen met stepflame. Hiermee regelt u de brandersterkte in 9 stappen. Met één sterkbrander, twee normaalbranders en één sudderbrander kunt u voor elk gerecht prima uit de voeten. De thermo-elektrische beveiliging zorgt ervoor dat het apparaat geen gas geeft wanneer er geen vlam is.

De Siemens EC6E5PC90 is verkrijgbaar voor € 599,- inclusief bezorgen, inbouw van het apparaat en uitbouw van uw oude apparaat.

  De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Siemens CM656NBS1 inbouw combimagnetron met inbouwservice

Siemens inbouw
combi-magnetron

De 45cm hoge Siemens CM656NBS1 is een compacte RVS inbouw combi-magnetron voorzien van boven- en onderwarmte zodat u deze inbouw combi-magnetron als een volwaardige compacte inbouwoven met magnetron kunt gebruiken. Daarnaast is deze volwaardige compacte oven voorzien van zowel een 4D Hetelucht- als een Grill functie, 13 oven functies, ecoClean zelfreinigende katalytische achterwand, plafond en zijwanden, telescooprails 1-voudig, cookControl Plus, 1000 watt magnetronvermogen, 45 liter inhoud, 3,7" TFT display en een softMove klapdeur.

De Siemens CM656NBS1 is verkrijgbaar voor € 1099,- inclusief bezorgen, inbouw van het apparaat en uitbouw van uw oude apparaat.


De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Bosch HBG633BS1 inbouw bakoven met inbouwservice

Bosch EcoClean
bakoven

De Bosch HBG633NS1 is een bakoven, voorzien van tien verwarmingssystemen. Het EcoClean-systeem zorgt voor weinig onderhoud aan het apparaat. Verder is dit apparaat voorzien van een 2,5" TFT kleur- en tekstdisplay met tiptoetsen, halogeenverlichting en een telescooprails om producten gemakkelijk in de oven te plaatsen. 

De Bosch HBG633NS1 is verkrijgbaar voor € 799,- inclusief bezorgen, inbouw van het apparaat en uitbouw van uw oude apparaat.

Ook verkrijgbaar als Bosch HBG6730S1 met pyrolytisch reinigingssysteem Bij pyrolytisch reinigen bereikt de oven een temperatuur van 500 graden celsius. Op deze temperatuur verpulvert al het vuil en vet. As valt op de bodem van de oven en kan eenvoudig uit het compartiment geveegd worden. en AutoPilotAutoPilot is een ingebouwd 'kookboek' waarmee het apparaat u begeleidt tijdens het bereiden van bepaalde gerechten. voor € 999,- inclusief bezorgen, inbouw van het apparaat en uitbouw van uw oude apparaat.
De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Bosch onderbouw vaatwasser SMU84L05 met inbouwservice

Bosch onderbouw
vaatwassers

De Bosch SMU46GS01 is een onderbouw vaatwasser, uitgevoerd in roestvrij staal. Het apparaat beschikt over vier programma's waaronder een automatisch programma. Hierbij meet de machine de vervuiling van het spoelwater en past de temperatuur en tijdsduur hierop aan. Op het front is een digitaal display aangebracht waarop u tijdens de programma's een indicatie kunt aflezen van de resttijd. U kunt met dit apparaat ook kiezen voor een uitgestelde start tot maximaal 24 uur vooruit. Met een A+ energielabel is deze vaatwasser zeer zuinig in energieverbruik.

De Bosch SMU46GS01 is verkrijgbaar voor € 699,- inclusief bezorgen, inbouw van de machine en uitbouw van uw oude machine.

Klik hier om te bestellen

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Bosch CMG636NS2 gecombineerde bakoven met magnetron en inbouwservice

Bosch
bakoven & magnetron

De Bosch CMG636NS2 is een gecombineerde bakoven met magnetron. Het magnetrongedeelte heeft een maximum vermogen van 1000W waardoor u gerechten snel kunt verwarmen. Verder is het apparaat voorzien van LED-verlichting, een TFT-touchdisplay en een ingebouwde assistent voor hulp bij het bereiden van bepaalde gerechten. Het apparaat beschikt ook over een pizzastand, functie voor langzaam garen, voorverwarmen en warmhouden van gerechten.

De Bosch CMG636NS2 is verkrijgbaar voor € 1099,- inclusief bezorgen, inbouw van het apparaat en uitbouw van uw oude apparaat.


De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Bosch SMV86M50 volledig geïntegreerde vaatwasser met inbouwservice

Bosch ActiveWater
vaatwasser

De Bosch SMV46IX07N vaatwasser is een zeer energiezuinige vaatwasser met ActiveWater-technologie: het apparaat verbruikt per cyclus maar 6,5 liter water. Ook heeft de machine een TurboSpeed programma waarmee u in slechts twintig minuten een programma kunt afwerken. De bovenkorf is verstelbaar in drie standen zodat u bijvoorbeeld grote pannen gemakkelijk in de onderkorf kunt plaatsen. Met de TimeLight-functie projecteert deze vaatwasser de resterende programmaduur op uw vloer.

De Bosch SMV46IX07N is verkrijgbaar voor € 899,- inclusief bezorgen, inbouwen van de machine en uitbouwen van uw oude machine.

Klik hier om te bestellen

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Miele G4203SCi inbouw vaatwasser met inbouwservice

Miele integreerbaar
en onderbouw

De Miele G 4203 SCi Active integreerbare vaatwasser neemt u zonder moeite de vaat van veertien couverts uit handen. Met de vier programma's kiest u de reiniging die op dat moment bij de vuile vaat past. Er is ook een automatisch, standaard programma en een water- en energiebesparende stand. De start van het programma programmeert u tot 24 uur vooraf, zo profiteert u van het voordeligste energietarief. 

De Miele G4203SCi is verkrijgbaar voor €949,- inclusief bezorgen, inbouwen van de machine en uitbouwen van uw oude machine.

Ook verkrijgbaar als G4203SCU (onderbouw ipv inbouw) met cleansteel RVS front voor €749,- inclusief bezorgen, inbouwen van de machine en uitbouwen van uw oude machine.
De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Miele inbouwvaatwasser G4263 SCVi inclusief inbouwservice

Miele volledig
integreerbare vaatwasser

Met de Miele G 4262 SCVI was afwassen nog nooit zo gemakkelijk. U hoeft de vaatwasser enkel te vullen met maximaal veertien couverts. Het automatische programma zorgt voor een schone vaat, zonder strepen en vlekken. Lukt het een keer niet om de vaatwasser volledig te vullen? Dan verminderen sensoren het water- en energieverbruik. De besteklade in de machine zorgt voor bestek dat altijd schoon uit de machine komt.

De Miele G4262 SCVI is verkrijgbaar voor € 999,- Tot 31 december 2017 krijgt
u € 150,- retour via Miele
inclusief bezorgen, inbouw van de machine en uitbouw van uw oude machine.

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Bosch side-by-side koelvriescombinatie

Bosch Side-by-Side
Koel/vrieskasten

Een tweedeurs side-by-side-koel-vrieskast van Bosch combineert de beste technologie met het fraaiste design. Dankzij innovatieve technologie heeft u ijsklontjes met één druk op de knop, blijven groente en fruit twee keer zo lang vers en hoeft u nooit meer te ontdooien. Regelmatig vrienden en familie aan tafel? Kies dan voor een XL-uitvoering van de side-by-side.

Bij de Vries Elektro heeft u een ruime keuze aan side-by-side-modellen. Kom langs en laat u adviseren over de verschillende mogelijkheden.

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Bosck KIS86GD30 inbouw koelvriescombinatie inclusief inbouwservice

Bosch koelen
& vriezen

De Bosch KIS86GD30 is een luxe inbouw koelkast, uitgevoerd in een hoogte van 178 cm en voorzien van drie vriesladen onder. Het apparaat beschikt over een A++ energielabel en heeft een VitaFresh lade waarin u groente en fruit tot wel twee keer langer vers kunt houden. Dankzij het LowFrost systeem in het vriesgedeelte heeft u minder last van ijsafzetting.

De Bosch KIS86GD30 is verkrijgbaar voor € 1099,- inclusief bezorgen, inbouw van het apparaat en uitbouw van uw oude apparaat.

Klik hier om te bestellen

Wij leveren ook inbouwapparaten van Liebherr en Siemens in verschillende hoogtes en breedtes.

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Liebherr koelkasten en vriezers in vrijstaande en inbouwvarianten

Inbouw van
Liebherr

Inbouwkoelkasten en -vriezers van Liebherr worden gekenmerkt door hun ingenieuze technologie en zijn verkrijgbaar in een groot aantal afmetingen. Bij het ontwerpen van Liebherr inbouwapparaten wordt met name aandacht besteed aan de combinatie van energiezuinigheid en praktische, vernieuwende functies.

Bij de Vries Elektro wordt uw inbouwapparatuur altijd door vakkundig personeel geplaatst. Desgewenst komen we vooraf inmeten om vervolgens in de winkel het apparaat te kiezen dat voldoet aan de met u besproken wensen.


EEN SELECTIE VAN ONZE INBOUWMERKEN

Bosch / Liebherr / Miele / Siemens