Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

vrijstaand def.jpg

Vrijstaand

WELKOM BIJ DE VRIES ELEKTRO


Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica.
De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

Beleef de nieuwste techniek van alle grote merken en geniet van de service. Het gaat om tastbare kwaliteit en voelbare service.

Thuis zijn is genieten. In onze sfeervolle winkel vindt u alles voor in en om uw keuken. Alle topmerken zijn vertegenwoordigd in ons assortiment. Bij De Vries Elektro is snelle levering, installatie en het afvoeren van uw oude apparatuur heel vanzelfsprekend. Meer weten? Wij ontvangen u graag in onze showroom en tonen u alles op het gebied van witgoed en huishoudelijke apparatuur.


SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD

 

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Bosch WAN28090 wasmachine met 1400 toeren en 6 kilo trommelinhoudBosch
Wasvoordeel

Deze wasmachine van Bosch, met een trommelinhoud van 6 kg, beschikt over EcoSilence Drive: een koolborstelloze motor die extreem stil, duurzaam en zuinig functioneert. Met een geluidsniveau van 74dB bij 1400 toeren per minuut werkt deze machine bijzonder geluidsarm. Verder zorgen de ruime vulopening, een A+++ energielabel en de slimme programma-opties ervoor dat uw kleding nog nooit zo makkelijk zo schoon werd.

De Bosch WAN28090 is verkrijgbaar voor € 499,- inclusief bezorgen, installeren en het afvoeren van uw oude machine.

Ook verkrijgbaar als WAN28292 met een trommelinhoud van 7 kg, voorwasfunctie en trommel-reinigingsprogramma voor € 599,-

Klik hier om te bestellen

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Bosch WAT28490 wasmachine met 8 kilo trommelinhoud en 1400 toeren


Uiterst stil wassen
met Bosch

De Bosch WAT28490 staat garant voor een uiterst stille werking en duurzaamheid. De VarioTrommel behandelt uw was voorzichtig en functioneert uiterst efficiënt. Met een trommelinhoud van 8 kg en een centrifugetoerental van 1400 toeren bent u verzekerd van een perfect wasresultaat.

De Bosch WAT28490 is tijdelijk verkrijgbaar van €699,- voor € 599,- inclusief bezorgen, installeren en het afvoeren van uw oude machine. 

Ook verkrijgbaar als WAT28690 met i-Dos Nooit meer over- of onderdoseren: het i-Dos systeem doseert automatisch op basis van de vuilgraad van uw was. U kunt 1.3 liter wasmiddel in de lade schenken en de machine doet de rest. voor € 799,- inclusief bezorgen, installeren en afvoeren van uw oude apparaat. Daarnaast krijgt u t/m 31 december 2017 €50,- cashback via Bosch op deze wasautomaat.

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Miele Classic WDB 030 WDD 030 Consumentenbond Beste Getest


Maak kennis met de
nieuwe Miele Classic

Met dit Classic-model haalt u vertrouwde kwaliteit in huis waar Miele al decennialang om bekend staat. Met de 8 kg softcare-trommel zorgt deze machine ervoor dat uw wasgoed zeer zacht behandeld wordt. De overzichtelijke programma-opties maken deze machine zeer eenvoudig in gebruik. Met een centrifugetoerental van 1400 toeren is geen klus te zwaar voor deze machine. Uiteraard beschikt dit model van Miele ook over extra functies zoals voorwas en inweken.

De Miele WDD030WPS met starttijduitstel en dubbele water-beveiliging is verkrijgbaar voor € 1049,-

Ook verkrijgbaar als WDB030WPS met 7 kg trommelinhoud voor € 949,-

Klik om hier te bestellen


De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Miele TDB120WP warmtepompdroger Classic

Miele Classic
warmtepompdroger

De Miele TDB 120 WP garandeert u een duurzaam, laag energieverbruik en optimale droogprogramma's.

Door de doeltreffende combinatie van het Miele-filtersysteem en de onderhoudsvrije warmtewisselaar hebben pluizen geen kans om de warmtewisselaar te verstoppen en zo de prestaties te verlagen.

Miele-droogautomaten met warmtepomptechnologie werken met EcoDry altijd zuinig, gedurende de hele levensduur van het apparaat.

De Miele TDB120WP is verkrijgbaar voor € 999,- inclusief bezorgen, installeren en afvoeren van uw oude machine.

Klik hier om te bestellen

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Bosch WTH85281 warmtepompdroger

Bosch
warmtepompdroger

Een warmtepompdroger biedt vele voordelen ten opzichte van een condensdroger: zo hebben alle Bosch warmtepompdrogers minimaal een A++ energielabel en zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk. De Bosch WTH85281 is voorzien van AutoDry. Dit zorgt ervoor dat uw kleding nooit langer wordt gedroogd dan noodzakelijk. Deze droger heeft een inhoud van 7 kg en kan optioneel op de waterafvoer worden aangesloten.

De Bosch WTH85281 is verkrijgbaar voor € 699,- inclusief bezorgen, installeren en afvoeren van uw oude machine.

Ook verkrijgbaar als Bosch WTW85490 met 8 kg inhoud en SelfCleaning condensor Door het zelfreinigend vermogen hoeft u de condensor voortaan niet meer handmatig pluisvrij te maken. Dit bespaart u niet alleen tijd maar zorgt ook voor de meest energiezuinige werking van het apparaat. voor € 799,- inclusief bezorgen, installeren en afvoeren van uw oude machine.

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Bosch KGV33GW31 koelkast met vriezer en zuinig energielabel VitaFresh Luchtvochtigheidsregeling

Bosch
Koelen & vriezen

De Bosch KGV33GW31 is uitgerust met VitaFresh bewaarsysteem. Verse levensmiddelen blijven dankzij VitaFresh tot drie keer langer vers door een luchtvochtigheidsregeling. Met een A++ energielabel is dit apparaat zeer energiezuinig. De geïntegreerde LED-verlichting verlicht het koelgedeelte vanaf de bovenkant voor een goed zicht op uw levensmiddelen. Ook flessen kunt u gemakkelijk opbergen in het koelgedeelte door een groot verchroomd flessenrek. Met een geluidsniveau van 39 dB is deze Bosch tot slot ook nog eens fluisterstil.

De Bosch KGV33GW31 is verkrijgbaar voor € 499,- inclusief bezorgen, installeren en afvoeren van uw oude apparaat.

Ook leverbaar in verschillende hoogtes
en RVS.

Klik hier om te bestellen


De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Siemens wasdroogcombinatie WD15G442

Siemens wassen & drogen
in één apparaat

Met de Siemens was/droogcombinatie haalt u een alleskunner in huis. Deze machine kan per cyclus 7 kg wassen bij 1500 toeren en aansluitend 4 kg drogen. Ook beschikt deze combi over een snel programma: alleen wassen in slechts 15 minuten of een complete was/droogcyclus in slechts 60 minuten. De waterPerfect Plus-techniek zorgt ervoor dat de machine nooit teveel water verbruikt. Zo blijft de machine ook bij niet volledige belading zuinig voor uw portemonnee.

De Siemens WD15G442 is verkrijgbaar voor € 999,- inclusief bezorgen, installeren en afvoeren van uw oude machine.

Klik hier om te bestellen

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Miele G4203 Vrijstaand Vrijstaande Vaatwasser Zuinig Kwaliteit

Vrijstaande vaatwasser
van Miele

De Miele G4203 vrijstaande vaatwasser is met een laadcapaciteit van 14 couverts een uitkomst voor grote huishoudens.

Met een waterverbruik van 6,5 liter is deze vrijstaande vaatwasser namelijk net zo zuinig als afwassen met de hand. Zelfs grote pannen en schalen hoef je dankzij de verstelbare bovenkorf niet meer met de afwasborstel schoon te schrobben.

De vijf vaatwasprogramma's maken de Miele voor elke vaat geschikt. Zo komen zelfs je wijnglazen schoon en ongeschonden uit de machine.

De Miele G4203 is verkrijgbaar voor € 599,- inclusief bezorgen, installeren en afvoeren van uw oude machine.

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Bosch Fornuis met oven

Fornuis van
Bosch

De Bosch HGD745228N is een vrijstaand gas-elektrofornuis met een 3D Plus oven. Het fornuis is voorzien van energieklasse A en een geïntegreerde vonkontsteking. De oven heeft een capaciteit van 66 liter en is voorzien van 3D hetelucht Plus techniek. Zo heeft u de beste bakresultaten dankzij de optimale warmteverdeling op 3 niveaus tegelijk met een laag energieverbruik. Daarnaast verwarmt de oven tot 30% sneller met dezelfde hoeveelheid energie. 

De Bosch HGD745228N is verkrijgbaar voor € 499,- inclusief bezorgen, installeren en afvoeren van uw oude apparaat.

Klik hier om te bestellen


De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Bosch Koelkast Koelvriescombi Variostyle Kleuren Kleur Keuken Design VitaFresh KGN39IJ3A

Bosch Vario Style : koelvriescombi in 19 kleuren

Eindelijk een koelkast die je kunt restylen wanneer je maar wil. Want met de nieuwe Vario Style koel-vriescombinatie pas je in een handomdraai de kleur van de deuren aan. 

Je kunt een statement maken met een of meer van de negentien beschikbare kleuren. Met A++ energielabel en VitaFresh bewaarsysteem is deze koelvriescombi een aanwinst voor in uw keuken.

De Bosch KGN39IJ3A is verkrijgbaar voor € 999,- inclusief één kleur naar keuze. Kom langs in de winkel voor meer informatie.

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Liebherr T1414 tafelmodel koelkast vriesvak goedkoop

Liebherr koelkast
met vriesvakje

Liebherr is al sinds jaar en dag marktleider op het gebied van koelen en vriezen.

Ook voor een tafelmodel koelkast kunt u bij dit merk terecht. Verkrijgbaar in verschillende breedtes, desgewenst met vriesvakje, verstelbare deurvakken en in hoogte verstelbare glazen plateaus.

De meeste tafelmodellen van Liebherr hebben minimaal een A+ energielabel.

Liebherr tafelmodel koelkasten met vriesvak zijn verkrijgbaar vanaf € 349,- inclusief bezorgen, installeren en afvoeren van uw oude apparaat.

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Jura We6 We8 Kantoor Koffiemachine Koffieautomaat Volautomaat Bonen Espresso Cappuccino

De Jura We6: uw beste
collega op kantoor

Met de Jura We6 haalt u een echt werkpaard in huis. Met een groot bonenreservoir van 500g en een watertank van 3L kunt u een behoorlijk aantal koppen koffie zetten.

Naast koffie is er ook een mogelijkheid om cappuccino te bereiden.

Het P.E.P. systeem zorgt voor een heerlijke espresso en de nieuwe Aroma G3-molen garandeert een snelle en stille werking van deze koffiemachine.

De Jura We8 is verkrijgbaar voor € 1450,- inclusief BTW. Kom langs voor een demonstratie.


De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Siemens Vrijstaande Vaatwasser met zuinig energielabel SN236I09ME

Vrijstaande vaatwasser
van Siemens

Deze vrijstaande vaatwasser van Siemens, uitgevoerd in roestvrijstaal met digitaal display, beschikt over o.a. het varioSpeedPlus-systeem. Met dit systeem is uw vaat in minimale tijd perfect schoon en droog, doordat u programma's tot maar liefst 66% kunt verkorten.

Ook is dit apparaat zeer zuinig met energie-efficiëntieklasse A++. Deze vaatwasser beschikt over een hoge mate van flexibiliteit en gemak bij het inruimen door de varioFlex-korven en varioLade. Het AquaStop-systeem zorgt voor levenslange garantie tegen waterschade.

De Siemens SN236I09ME is verkrijgbaar voor € 679,- inclusief bezorgen, installeren en afvoeren van uw oude machine.

Klik hier om te bestellen

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Liebherr Koelen en Vriezen Inbouw en Vrijstaand

Koelen en vriezen
van Liebherr

Bij de Vries Elektro kunt u terecht voor koelkasten, vriezers en koel/vriescombinaties van Liebherr. Dit merk is al jaren marktleider op het gebied van koelen en vriezen en levert apparaten in verschillende breedtes en hoogtes. Ook zijn er verschillende keuzemogelijkheden in energieklassen en interieurindelingen.

Naast de vrijstaande modellen levert Liebherr ook verschillende inbouwmodellen.

Kom langs in onze winkel om verschillende modellen van Liebherr te bekijken. Wij adviseren u graag.

Naast Liebherr leveren wij ook koelkasten, vriezers en koel/vriescombinaties van Siemens, Bosch en Miele.

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Bosch Greeploze Koelkast Vriezer in RVS VitaFresh Koelvriescombi Zuinig No Frost Nofrost

Greeploos van
Bosch

Deze 186 cm hoge, vrijstaande koel-vriescombinatie van Bosch is uitgevoerd in anti-fingerprint roestvrij staal. Door de VitaFresh-techniek kunt u groenten, fruit en vlees langer bewaren zonder dit in te hoeven vriezen. Uiteraard beschikt deze kast over No-Frost: nooit meer handmatig ontdooien. Het Multi-AirFlow-systeem zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in het apparaat. Met een A+++ energieklasse is deze combi ook nog eens zeer energiezuinig.

De Bosch KGN36VI45 is verkrijgbaar voor € 899,- inclusief bezorgen, installeren en afvoeren van uw oude apparaat.

Ook verkrijgbaar als KGN39VI45 (200 cm hoog) voor € 999,-

Klik hier om te bestellen


EEN SELECTIE VAN ONZE MERKEN

Miele / Bosch / Siemens / Liebherr / Jura / Solis / Novis / Moccamaster / Breville / Dyson / KitchenAid / Laurastar / Sharp / Magimix / Dualit / Braun / Krups / Atag / Etna / Pelgrim / Turmix / Rowenta / Conamore coffee / Nespresso / Crockpot