Neem contact met ons op

Stel uw vraag via het formulier hiernaast. Of bel met het onderstaande telefoonnummer.

Wilt u graag terug gebeld worden? Vermeldt dan alstublieft uw telefoonnummer en het moment dat u graag terug gebeld wilt worden.

Emmastraat 10
2282 AP Rijswijk Centrum

T. 070 390 05 05

 

10 Emmastraat
Rijswijk, ZH, 2282 AP

070 390 05 05

Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken.

beeld en geluid.jpg

Beeld & Geluid

WELKOM BIJ DE VRIES ELEKTRO


Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica.
De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies. Het is de moderne beleving van ouderwetse service. Bij de Vries is niet alleen het kijken naar, maar ook het beleven van de nieuwste ontwikkelingen belangrijk. En, als u kiest voor De Vries krijgt u de service van een familiebedrijf er bij. Uw aankopen worden – desgewenst – snel bij u thuis geïnstalleerd door onze eigen installateurs, want de service van de Vries elektro is een garantie van een zorgeloze aankoop. Het eigen serviceteam staat namelijk ook altijd voor u klaar om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering in de modernste technieken Beleef de nieuwste techniek van alle grote merken en geniet van de service. Het gaat om tastbare kwaliteit en voelbare service.

Bij de Vries Elektro weten we wat beeld en geluid in uw leven kunnen betekenen. Intense klanken van uw favoriete muziek of de mooiste beelden in uw woonkamer, streaming of gewoon persoonlijk geselecteerd. U bepaalt, wij adviseren u graag.


Olympic Rings

SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Samsung Frame TV Frametv Schilderij Nogapwallmount LED TV Televisie

Exclusief bij de Vries Elektro:
Samsung The Frame

Een kunstwerk als hij uitstaat, een TV als hij aanstaat: dat is The Frame van Samsung.

Dit toestel hangt als een schilderij aan de muur en geeft, wanneer de TV is uitgeschakeld, een kunstwerk naar keuze weer of één van uw favoriete foto's. Hierbij past de helderheid zich aan het omgevingslicht aan en schakelt deze functie zichzelf uit zodra er niemand in de kamer is.

Uiteraard is het toestel voorzien van SMART functies zodat u met dit toestel een waar multimediakunstwerk in huis haalt.

Verkrijgbaar in 43", 55" en 65" bij de Vries Elektro. Alle maten hangen demonstratieklaar in onze winkel.

Klik HIER voor meer informatie.

Klik HIER om direct te bestellen.

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk  Sonos Experience Store Wireless Draadloos Smartphone Tablet Streaming Speaker Home Cinema Theatre Surround

SONOS
Experience Store

In onze SONOS Experience Store, die ingericht is als woonkamer, kunnen wij u op de allerbeste manier alle SONOS componenten demonstreren. Alle SONOS speakers staan in verschillende opstellingen demonstratieklaar. Uiteraard zijn ook de SUB, CONNECT en CONNECT:AMP te beluisteren. Alle SONOS componenten zijn uit voorraad leverbaar en worden desgewenst bij u thuis geïnstalleerd. Kom de prachtige geluidskwaliteit ervaren en laat u voorlichten door onze specialisten.

Bekijk hier de ONLINE SONOS Experience Store.

Samsung Serif SerifTV Exclusief Bourroulec LED 4K UHD Full HD Design Rijswijk Emmastraat

Exclusief bij de Vries Elektro:
Samsung Serif TV

Deze TV staat mooi in iedere omgeving De Serif TV doet niet mee aan de trend van het ultradunne scherm. Het is als object aanwezig dat beetgepakt en rondgedraaid kan worden.
In het geval van de SERIF TV en SERIF TV medium kunnen deze zelfs op de grond gezet worden als je de pootjes gebruikt.

Bij design gaat het minder om het uitvoeren van nieuwe functies, maar meer om het eenvoudig en toegankelijk maken van deze functies. De ontwerpers kozen deze benadering om het bestaande design van Samsungs TV-software aan te pakken en een nieuwe gebruikersinterface met afstandsbediening te ontwikkelen.

Nu verkrijgbaar in 24", 32" en 40" bij de Vries Elektro.

Klik HIER voor meer informatie.

Klik HIER om direct te bestellen.


De Vries Elektro Emmastraat RIjswijk Vogel's Vogels Designmount Motionmount 7345 7355 8365 8375 Muurbeugel Ophangen Televisie OLED LED QLED Afstandsbediening

TV kijken volgens Vogel's:
nieuwe NEXT muurbeugels

Hoe we TV kijken is de afgelopen jaren sterk veranderd. Met de nieuwe NEXT muurbeugels van Vogel's kunt u een optimale beleving verwachten op het moment dat u TV kijkt.

De designmount is een stijlvolle oplossing om uw TV op te hangen met kabelbegeleiding voor een nette afwerking.

De motionmount voegt hier nog eens automatische beweging aan toe. Via de Vogel's app kunt u tien posities voorprogrammeren zodat u optimaal zicht heeft vanuit alle posities.

Bij de Vries elektro hangt de motionmount demonstratieklaar. Kom langs in onze winkel om deze beugel te zien én proberen.

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Loewe Bild 3.55 OLED Televisie

Loewe
Bild 3.55 OLED

De nieuwe Loewe Bild 3.55 OLED is met een ultradun scherm van slechts 4.9mm dunner dan de meeste smartphones. De OLED technologie zorgt voor een fantastisch, kristalhelder beeld met een ware explosie van kleuren.

Elke afzonderlijke pixel produceert licht. Dit zorgt voor een ongekende zwartweergave en contrast.

Naast aandacht voor perfect beeld is er minstens zoveel aandacht besteed aan perfect geluid. De TV beschikt over een speaker die onder de TV geplaatst is en het geluid recht naar voren straalt.

De Loewe Bild 3.55 is nu verkrijgbaar bij de Vries elektro voor € 3.299,- inclusief bezorgen en installeren.

Tijdens de Olympische Spelen, van 9 t/m 25 februari 2018, krijgt u bij aanschaf van een Loewe televisie maar liefst vijf jaar garantie.

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Samsung QLED TV Flatscreen Design No Gap Wall Mount

Samsung QLED
televisie

Na LCD en LED TV introduceert Samsung in 2017 QLED, een nieuwe TV-categorie. Voorzien van Quantum dots, die licht omzetten in de meest intense en perfecte kleuren. Een hoge helderheid, sterk contrast en ruime kijkhoek staan garant voor perfect beeld in alle omstandigheden.

Omdat de TV centraal staat in de woonkamer moet deze perfect in het interieur integreren. Een prachtig design is dan ook een vereiste. Met de No Gap Wall Mount, de Studio Stand of de Gravity Stand is er voor elke situatie een perfecte oplossing.

De nieuwe One Remote Control kan gebruikt worden om al uw apparaten te bedienen met één afstandsbediening.


De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Loewe Bild 7.55 OLED 4K Ultra HD Televisie

Loewe Bild 7 OLED TV
The Art of Perfection

Met de Loewe Bild 7 luiden we een nieuw tv-tijdperk in. Met een levensechte kleurweergave en contrasten die scherper zijn dan ooit voor mogelijk gehouden werd.
En op een scherm dat dankzij de oledtechnologie dunner is dan de meeste smartphones. Het resultaat is het meest buitengewone kleurenpalet en de fijnste kleurschakeringen tot nu toe.

De Loewe Bild 7 staat demonstratieklaar in onze showroom, u bent van harte welkom.

Tijdens de Olympische Spelen, van 9 t/m 25 februari 2018, krijgt u bij aanschaf van een Loewe televisie maar liefst vijf jaar garantie.

De Vries Elektro Emmastraat RIjswijk Bluesound Pulse Soundbar met wifi voor draadloos gebruik

Bluesound Pulse
Soundbar

De Bluesound Pulse Soundbar is misschien wel de beste soundbar ter wereld. Hij klinkt fantastisch, is draadloos en alles werkt perfect samen met het schitterende Bluesound-multiroom-systeem. Kom vrijblijvend langs voor een demonstratie in onze winkel waar alle Bluesound speakers demonstratie klaar staan opgesteld. De Pulse Soundbar is uit voorraad leverbaar en kan ook door ons geïnstalleerd worden.

Bluesound Pulse Soundbar € 1199,-

Bluesound Pulse Sub € 699,-

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Flexson Accessoires voor Sonos componenten

Flexson accessoires
voor SONOS

Flexson is hét accessoiremerk
voor uw SONOS systeem en biedt u de
oplossing voor al uw SONOS componenten.
Alle Flexson accessoires zijn direct uit voorraad leverbaar en staan opgesteld in de SONOS Experience Store in diverse kleuren.

Upgrade uw SONOS systeem!

Bekijk hier de ONLINE SONOS Experience Store.


De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Sonos Playbase Soundbase Soundplate Geluid Audio Surround Home Cinema

SONOS PLAYBASE: Upgrade
je TV met fantastisch geluid

Traditionele soundbars werken het best als ze direct onder de televisie zijn bevestigd. Maar veel tv’s worden met standaard op meubilair geplaatst – de ideale plek voor PLAYBASE. Het platte ontwerp verdwijnt praktisch onder je televisie, maar vult toch de hele kamer met een indrukwekkend home-cinemageluid.

Tien versterkte speakers (zes in de middenfrequentie, drie tweeters en één woofer) vervangen het beperkte geluid van de ingebouwde speakers van je tv met dieper gedreun, kristalhelder gefluister en meeslepende geluidsgolven

De SONOS PLAYBASE is direct uit voorraad leverbaar in zwart of wit voor € 799,-

Bekijk hier de ONLINE SONOS Experience Store.

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Flexson Verlicht Voetje PLAY:1 Dimbaar Dimmen Opladen USB

SONOS tafel-
standaard met verlichting

Maak kennis met de nieuwe multifunctionele standaard voor de SONOS PLAY:1 luidspreker. Dankzij de stijlvolle Flexson tafelstandaard heeft u muziek én de mogelijkheid om uw apparaten op te laden.

De standaard beschikt over twee USB-poorten om al uw apparaten op te laden. De verlichting van de standaard werkt door middel van touchbediening, met de mogelijkheid tot dimmen, zodat u ook in het donker makkelijk het licht aanzet.

Leverbaar in zwart of wit. Kom langs in onze winkel om deze standaard te bekijken of bekijk dit accessoire in de ONLINE SONOS Experience Store.

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Denon Heos wireless speakers audio home cinema Surround

HEOS
by Denon

De muziek waar je altijd al van gehouden hebt, klinkt weer als nieuw met de onvergelijkbaar goede geluidskwaliteit van een HEOS draadloos speakersysteem. En met bijna eindeloze bronnen voor muziek, zowel online als streaming, brengt dit krachtig draadloos audio systeem je steeds weer nieuwe favorieten. U bent welkom in de wereld van HEOS.
Ontdek in onze showroom hoe goed HEOS klinkt.

Exclusief bij de Vries Elektro: tijdelijk extra scherpe prijzen op de HEOS 1, 3, 5 en 7 streaming speakers.

HEOS 1      van €249,-          NU €199,-
HEOS 3     van €349,-          NU €274,-
HEOS 5     van €449,-          NU €349,-
HEOS 7     van €599,-          NU €449,-
HEOS 1      van €99,-            NU €50,-
GOPACK


De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk TV standaard Cavus met optionele motorische bediening en ophangmogelijkheid voor een soundbar

Totaaloplossingen
van Cavus

Cavus is dé specialist op het gebied van universele en merkspecifieke accessoires op het gebied van beeld en geluid. Het assortiment bestaat uit kwalitatief hoogwaardige en pasklare oplossingen voor o.a. Samsung, SONOS, Loewe en HEOS.

Zo is op de bovenstaande foto een draai-bare TV-stand van Cavus gecombineerd met een Sonos Playbarframe van Cavus. Deze TV-stand is ook verkrijgbaar met een motor om de TV met een afstands-bediening te draaien.

In onze winkel kunt u verschillende producten van Cavus bekijken en uiteraard kunnen wij samen met u de beste oplossing zoeken voor uw specifieke situatie. 

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Cavus Vloerstandaard met zware voet gemaakt van RVS en kabelkolom

Cavus vloerstandaard
 

Welke TV u ook heeft: de Cavus vloerstandaard is verkrijgbaar voor bijna alle modellen. De zware voet geeft het geheel voldoende stabiliteit, zelfs bij grotere televisies. De kolom is, net als de voet, van geborsteld RVS en kan gebruikt worden om de kabels van de TV netjes in weg te werken. Wanneer u bijvoorbeeld een SONOS PLAYBAR heeft, kunt u deze onder de TV monteren met een Cavus Playbarframe.

De vloerstandaard is draaibaar en verkrijgbaar in verschillende hoogtes.

In onze winkel kunt u deze vloerstandaard bekijken.

De Vries Elektro Emmastraat Rijswijk Dali Speakers Opticon Family Kubik Zensor Epicon Menuet Rubicon Fazon Phantom Luidsprekers

Dali speakers:
stereo en home cinema

Speakers van Dali kenmerken zich door verfijnde, in huis ontwikkelde technologie. De erfenis van Dali high-end luidsprekers is overduidelijk, terwijl prestaties en uiterlijk hun krachten bundelen om de beste audiovisuele ervaring in zijn klasse te creëren. 

Voor muziekliefhebbers is er keuze uit een ruim assortiment stereo-oplossingen en voor de filmliefhebber is er ook keuze uit 5.1 surroundopstellingen.

Bij de Vries elektro zijn meerdere lijnen van Dali luidsprekers te bekijken en beluisteren. Kom langs in onze showroom voor een luistersessie.


EEN SELECTIE VAN ONZE MERKEN

     Sonos / Samsung / Loewe / Bose / Nad / Bluesound / Sony / Dali / Argon / Heos / Denon / Thorens      / Panasonic / Flexson / Tivoli-audio / Spectral  / Just-Racks / Just-Mounts / Ardeno / Pioneer /  Sennheiser / Humax / Geneva / Vogel's / Hirschmann / Cavus / Sonoro / Ruark Audio / Pinell / Tiny Audio